Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOTO sú aktuálne tie najpopulárnejšie džínsy: Ženy sa do riflí zo Zary zamilovali, no má to však háčik!
Zdielať na

TOTO sú aktuálne tie najpopulárnejšie džínsy: Ženy sa do riflí zo Zary zamilovali, no má to však háčik!

Zdroj: zara.com

Hoci z nich má každá žena v šatníku aj niekoľko kusov, väčšinou nikdy neodoláme a kúpime si nové. Rifle sú jednoducho trendom, ktorý nevyjde z módy. Aktuálne sú hitom práve tieto!

Populárnemu módnemu reťazcu Zare sa to opäť podarilo! Na trh prišla s kúskom, do ktorého sa tisíce žien po celom svete vyslovene zamilovali. 

Do čoho všetkého sa celebrity dokážu obliecť na prestížnu akciu MET Gala? Pozrite sa!

​Ide o metalické rifle zlatej farby, ktoré sa za pár týždňov stali absolútnym hitom. Hoci drvivá väčšina žien je s nimi úplne spokojná, našli sa aj také, ktoré na módnom kúsku našli aj nejakú tú chybičku. Akú? "Veľmi som sa z nich tešila, keďže ide o super trendový kúsok. Čo sa týka číslovania, Zara si asi robí srandu. Už roky nosím veľkosť 38 a rifle od nich jednoducho nezapnem!" priznala jedna zo zákazníčok. Vyzerá to tak, že nebola jediná... Viacero žien sa sťažovalo práve na zvláštne číslovanie a odporúčali kupovať o číslo väčšie rifle, ako obyčajne nosíte. 

@shannon_maguirex Style the Viral Zara gold Jeans with me #zara ♬ original sound - nikki

@dontfindmyacc_ cekmek asiri zormus #goldjeans #zara #zaraviraljeans ♬ Aces (Sped Up Version) - dkj & sped up nightcor
@cecb_ i think they’re even better than the silver???? #metallicjeans #zara #goldjeans #OOTD #viraljeans ♬ original sound - ?

@kalinakkn To sum it up: order a size up and remember that your jean size doesn’t mean anything, clothes are supposed to fit you, not the other way around ? #zaraviraljeans #zarametallicjeans #goldjeans #silverjeans #honestreview #zarasizing ♬ original sound - kiki

zara.com

Súvisiace články

Najčítanejšie