Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Modelku vyhodili zo supermarketu kvôli nevhodnému oblečeniu: Problém je vraj v tom, že je príliš krásna
Zdielať na

Modelku vyhodili zo supermarketu kvôli nevhodnému oblečeniu: Problém je vraj v tom, že je príliš krásna

Zdroj: Profimedia

Mladá žena si myslí, že bola až príliš sexi a mnoho ľudí jednoducho neznáša krásne a príťažlivé ženy. Pozrite sa, ako sa na nákup obliekla a urobte si svoj názor...

21-ročná brazílska influencerka a modelka Kerolay Chaves tvrdí, že sa stala obeťou "fóbie z pekných žien" potom, čo ju vyhodili zo supermarketu v brazílskom meste Belo Horizonte, píše au.news.yahoo.com.

Kerolay sa do obchodu vybrala v tesnom bielom tielku, ktoré pripomínalo skôr športovú podprsenku a džínsových kraťasoch, ktoré boli až tak krátke, že jej z nich vyliezala polovica pozadia.  

„Práve som sa vrátila zo supermarketu, kde som bola šikanovaná za to, že som mala až veľmi krátke kraťasy,“ posťažovala sa Kerolay na sociálnej sieti svojim fanúšikom, ktorých je už takmer 500-tisíc. „Niektorí ľudia ma odsudzovali pohľadom, a nakoniec ma z obchodu vyrazili. Verili by ste tomu?“ pokračovala. 

Profimedia

„Pravdou je, že si týmto prechádzame, pretože sme až veľmi sexi, tak to je,“ objasnila Brazílčanka. Kritika podľa nej súvisí s tým, čo nazvala fóbiou z krásnych žien. Ona sama jej vraj čelí na dennej báze. 

Komentáre na jej outfit a celú situáciu boli rôzne, no väčšina z ľudí sa vyjadrila, že jej oblečenie naozaj nie je vhodné ani na nakupovanie, ani do spoločnosti. Čo na jej “nakupovací” outfit hovoríte vy?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kerolay Chaves (@kerolaychavesreal)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?? ???? ??????? (@elrealpolitik_)

Súvisiace články

Najčítanejšie