Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Romantický doplnok, ktorý ozvláštni aj ten najnudnejší outfit: Hitom je táto drobnosť
Zdielať na

Romantický doplnok, ktorý ozvláštni aj ten najnudnejší outfit: Hitom je táto drobnosť

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci sa tento trend už objavil v rôznych kolekciách, jeho veľká chvíľa príde až túto jar! Top hitom majú byť práve 3D kvetinové ozdoby, ktoré sa budú nosiť na topoch, rifliach, kabelkách a šatách.

Sú romantické, farebné, hravé, dajú sa super kombinovať a dokážu hlavne to, čo by mal každý jeden doplnok urobiť - ozvláštniť aj ten najnudnejší outfit. To sa ozdobe v tvare ruže naozaj darí!

Viete, pomocou akého drobného doplnku si aj doma viete vyrobiť trendy účes? Pozrite sa!

Obyčajné kvetinové 3D doplnky sú absolútnym trendom, ktorý nájdete asi v každej kolekcií módnych značiek. Dajú sa pripnúť na vrchné diely alebo rafinovane omotať okolo riflí miesto opasku. Zoženiete ich aj ako choker na krk. Zaujímavé sú aj farebné doplnky do vlasov v tvare spomínanej kvetiny. Najdôležitejšie je, aby boli 3D kvetiny veľké, iba vtedy totiž vyniknú… Možno si spomínate na ikonický outfit Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste. Bola to práve ruža, ktorou stylistka ozvláštnila obyčajný biely top hlavnej hrdinky. Hoci odvtedy prešlo už pekných pár rokov, kvetiny na vás rozkvitnú práve túto sezónu…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M E L (@vanellimelli)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luna Roberta (@lunaklestrup)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Trine Kjær (@trinekjaer_)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie