Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Jej krásne romantické šaty rozdelili ľudí: Čo poviete, sú vhodné na svadbu alebo nie?
Zdielať na

Jej krásne romantické šaty rozdelili ľudí: Čo poviete, sú vhodné na svadbu alebo nie?

Zdroj: TikTok/laurencandy3

Mladá žena bola presvedčená, že našla absolútne dokonalé šaty na svadbu, kde sa chystá ako hosť, no ľudia ju ihneď vyviedli z omylu. Čo na ne hovoríte vy?

Na svadbách platí aj dodnes nepísané pravidlo, že nikto z hostí by nemal byť oblečený v úplne bielom outfite, aby nezatienil nevestu a nechal ju dokonalo vyniknúť.

Keď sa Lauren pochválila na TikToku krásnymi šatami, ktoré si kúpila svadbu, ľudia jej ich práve z tohto dôvodu skritizovali, píše The Sun. Podľa nich sú totiž na svadbu príliš biele! 

Lauren prezradila, že šaty si objednala z obchodu ASOS a šaty boli v internetovej ponuke označené ako „sage green,“ čiže jemné šalviovo zelené.

@laurencandy3 Asos this is a dream? #weddingguest #weddingguestdress #asoshaul #asos ♬ الصوت الأصلي - b5he

Hoci ona sama bola zo šiat, ktoré boli vyzdobené jemnými vyšívanými kvietkami, nadšená, väčšina ľudí s ňou nadšenie nezdieľala. Aj keď sú možno jemnučko zelené, podľa nich vyzerajú úplne ako biele a teda na svadbu nevhodné. 

Lauren v ďalšom videu ukázala šaty opäť a porovnala ich s bielym topom, aby bolo vidieť, že sú skutočne zelené a nie biele, no ľudia naďalej trvali na svojom. 

„Sú krásne, ale na svadbu nevhodné...“ napísali jej. Čo si o tých šatách myslíte vy? Dali by ste si ich ako hosť na svadbu, alebo by ste zvolili radšej nejaké farebnejšie?

@laurencandy3 Replying to @user63799001085 ♬ original sound - Lauren Candy✨

Súvisiace články

Najčítanejšie