Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Donedávna štýlová módna ikona a teraz? Katie Holmes by ste TAKTO asi nespoznali!
Zdielať na

Donedávna štýlová módna ikona a teraz? Katie Holmes by ste TAKTO asi nespoznali!

Zdroj: Profimedia

Pri pohľade na tieto paparazzi zábery slávnej herečky začali mať fanúšikovia o ňu strach. Naozaj s ňou niečo nie je v poriadku, alebo len mala zlý deň a nechcelo sa jej upravovať?

Každý človek má občas deň blbec, keď sa necíti najlepšie a vtedy vôbec nerieši, čo si na seba navlečie. Celebrity však majú tú smolu, že ich takto často odfotia a ich neupravený vzhľad tak okamžite uvidí celý svet. Presne toto sa stalo aj herečke Katie Holmes (44), ktorú takto paparazzi načapali v uliciach New Yorku, píše Daily Mail.

Unavená tvár bez mejkapu, neupravené vlasy zamaskované šiltovkou, široké džínsy a veľký vyťahaný sveter... Tak na takýto look sme u známej hollywoodskej krásky doteraz neboli zvyknutí! 

Profimedia

Katie je v posledných rokoch považovaná za módnu ikona a mnohé ženy sa jej nápaditými outfitmi inšpirujú. Hoci si väčšinou dáva záležať na oblečení aj v bežný deň, tentokrát sa úplne vykašlala nielen na výber jednotlivých kúskov, ale aj na úpravu vlasov a tváre, ktorú si maskovala šiltovkou. 

Herečka pôsobila zanedbane a unavene, ktovie, či za tým nie je opäť nejaký muž a nevydarený vzťah, v láske sa jej totiž dlhodobo príliš nedarí...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Holmes (@katieholmes.ny)

Súvisiace články

Najčítanejšie