Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ľudí pobúrili šaty Dary Rolins a tí jej odkázali: Na tento sexi outfit si už stará!
Zdielať na

Ľudí pobúrili šaty Dary Rolins a tí jej odkázali: Na tento sexi outfit si už stará!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Nie je to tak dávno, čo Dara Rolins oslávila svoje 50. narodeniny. Sexi blondína je stále v top forme a svoje vypracované telo rada ukazuje v rôznych sexi outfitoch. Môže si však vo svojom veku hocičo obliecť? Jej fanúšikovia si to nemyslia…

Rolins ostatné mesiace prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Je šťastne zamilovaná, stále vystupuje a svoje narodeniny oslávila naozaj veľkolepo a to beznádejne vypredaným koncertom vo veľkej aréne v Prahe. A hoci jej väčšia časť verejnosti fandí, tentoraz to aj od svojich priaznivcov poriadne schytala. Prečo?

​Pre odvážny outfit, ktorý na sebe predviedla na jednej spoločenskej akcii. Dara sa ukázala v sexi fialových trblietavých šatách, ktoré spredu jej krivky zvýraznili. Pri pohľade zboku však odhalili kúsok jej prsia a chrbát, na ktorom je, podľa ľudí, už vidieť, že speváčka nie je najmladšia. “Tie šaty sú už príliš. Prsia z boku nie sú vôbec pekné, tam je ten vek už vidieť...” alebo “Áno, krásna na svoj vek pecka, ale zakryla by som skôr nedobre urobené prsia alebo zvolila iný strih šiat. Veľmi to špatí…” množili sa pod outfitom komentáre. Pod Darin styling sa podpísal celebritný stylista Andrej Kusalík, ktorý jej vyberal oblečenia aj na spomínaný megakoncert v Prahe. Podľa nás vyzerá Rolins stále super! Čo si o jej outfite myslíte vy?

Instagram/dararolins_vermi

Instagram/dararolins_vermi

​Zaujímavé pritom je, že rovnaké šaty na Oscaroch previedla aj americká herečka Brooks Nader. 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie