Jasno
28°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Nicole Kidman sa na pláži nedala prehliadnuť: Prekvapí vás, aké plavky si obliekla!
Zdielať na

Nicole Kidman sa na pláži nedala prehliadnuť: Prekvapí vás, aké plavky si obliekla!

Zdroj: Profimedia

Oscarová herečka si užívala pohodu na pláži s manželom a dcérami a bola naozaj neprehliadnuteľná. Nie však tak, ako by asi mnohí čakali...

Nicole Kidman (55) si so svojím manželom, muzikantom Keithom Urbanom a deťmi, vyrazila na pláž v Sydney. Hoci má štíhlu a pevnú postavičku ako lusk, zvedavci a paparazzi mali smolu. Herečka sa síce vyzliekla do plaviek, no tie ju chránili natoľko, že okrem nôh neukázala zo svojho tela vôbec nič, píše Daily Mail.

Nicole na svojej postave poctivo maká a je to vidieť!

Obľúbená austrálska herečka pred pár rokmi šokovala svojim vzhľadom po tom, čo úplne prepadla rôznym omladzujúcim zákrokom, ktoré jej zmenili tvár na nepoznanie. 

Hoci dlho zatĺkala a tvrdila, že výplne a botox nepoužívala, napokon sa priznala, že bola na omladzovaní doslova závislá. S výsledkom však sama nebola spokojná a dnes sa už podobným procedúram a zákrokom vraj vyhýba a namiesto toho, sa ešte viac zamerala na zdravý životný štýl a cvičenie, vďaka čomu sa môže pýšiť ešte pevnejšou a dokonalejšou postavou ako mala v mladosti.  

Profimedia

Aj keď by si Kidman mohla dovoliť akékoľvek sexi bikiny a ukázať svoje vydreté krivky v plnej paráde, urobila presný opak. Kým jej manžel ukázal v plavkách vypracované telo, ona najskôr oddychovala v košeli a kraťasoch. Potom sa síce vyzliekla do plaviek, no tie pripomínali skôr potápačský oblek, keďže mali dlhé rukávy a siahali až ku krku. Jediné, čo teda kráska ukázala, boli jej štíhle a dlhé nohy. 

Nicole veľmi dobre vie, prečo sa nevystavuje slnečnému žiareniu a chráni sa aj klobúkom a krémami s vysokým ochranným faktorom. Okrem toho, že má extrémne svetlú a citlivú pokožku, uvedomuje si, že slnko a opaľovanie starnutie akurát urýchľuje.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie