Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Princezná z Walesu opäť zabodovala štýlovým outfitom: Jej maxi sukňa zo Zary ide na dračku!
Zdielať na

Princezná z Walesu opäť zabodovala štýlovým outfitom: Jej maxi sukňa zo Zary ide na dračku!

Zdroj: Profimedia

Kate predviedla ďalší outfit, ktorý sa skladá z jednoduchých kúskov, no výsledok je absolútne dokonalý. Ženy najviac očarila práve jej sukňa, ktorú si môžu dovoliť aj bežné smrteľníčky.

41-ročná princezná z Walesu je už roky považovaná za módnu ikonu a tisíce žien z celého sveta sa inšpirujú jej štýlom. Najnovšie zabodovala zaujímavou sukňou v maxi dĺžke, ktorá už evokuje blížiacu sa jar, píše hellomagazine.com.

Princ a princezná z Walesu navštívili Aberavon Leisure & Fitness Centre v Port Talbot vo Walese. Pár zahájil nabitý deň návštevou rehabilitačného centra Brynawel neďaleko Pontyclunu, kde v súčasnosti vzniká terapeutická záhrada.

Kate si na túto príležitosť obliekla dlhú plisovanú sukňu v čierno bielom prevedení, ktorú perfektne skombinovala s krémovým rolákom a kabátom v rovnakej farbe, ktorý zvýrazňoval jej super štíhlu postavu. Outfit ešte doplnila vysokými čiernymi čižmami, čiernymi rukavicami a malou čiernou kabelkou Mulberry, ktorú držala v ruke.  

Profimedia

Fanúšičky štýlu Kate Middleton okamžite zaujala najmä jej nápaditá maxi sukňa. Keď zistili, že je z populárneho obchodu Zara, a stojí iba 20 libier, takmer okamžite sa vypredala vo všetkých veľkostiach a my sa vôbec nečudujeme. Vyzerá skvelo a v prichádzajúcom jarnom počasí takýto kúsok vynosíte na množstvo spôsobov. Čo poviete, prijali by ste ju do šatníka aj vy?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eleonora (@royal__magazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie