Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženy sú hotové zo šiat Kate Middleton: Žiadna nóbl róba, vynosíte ich do práce aj na bežný deň
Zdielať na

Ženy sú hotové zo šiat Kate Middleton: Žiadna nóbl róba, vynosíte ich do práce aj na bežný deň

Zdroj: Profimedia

Tieto pohodlné úpletové šaty sú do chladnejšieho počasia ako stvorené. Inšpirujte sa krásnou a štýlovou princeznou Kate aj vy a zaobstarajte si podobný model do svojho šatníka!

Teplé úpletové šaty v midi dĺžke sú momentálne veľmi trendy a vie to aj Kate Middleton, ktorá v nich vyzerala absolútne dokonalo!

41-ročná princezná z Walesu je už roky považovaná za módnu ikonu a tisíce žien z celého sveta sa inšpirujú jej štýlom. 

Naposledy zaujala krémovými úpletovými šatami, ktoré si obliekla na návštevu univerzity v Leedse, kde ju čakala tiež debata so študentmi, informuje hellomagazine.com. 

Kate je známa obľubou minimalistických a sofistikovaných kúskov a preto sa nečudujeme, že medzi jej obľúbené módne návrhárky patrí aj Victoria Beckham. Práve z jej dielne pochádzajú úpletové midi šaty v krémovej farbe, ktoré dali vyniknúť jej štíhlemu pásu a spodná silueta je mierne rozšírená. Kate šaty doplnila koženým opaskom s prackou v zlatej farbe od Vanzettiho a semišovými čižmami Gianvito Rossi. 

Profimedia

Celkový elegantný a pritom pohodlný look doladila kabátom v smaragdovom zelenom odtieni od Alexandra McQueena, ktorý mala oblečený na šatách. 

Ako to už pri populárnych outfitoch Kate býva, aj v tomto prípade sú šaty aj opasok momentálne vypredané. Podobné kúsky však určite nájdete aj v bežných obchodných reťazcoch, prípade u našich lokálnych módnych tvorcoch. 

Takéto univerzálne úpletové šaty sa rozhodne oplatí mať v šatníku, vynosíte ich do práce ale aj na rande či večeru s priateľmi. Vyzerajú skvelo voľné ale aj s opaskom, ktorý si môžete meniť podľa zvyšku outfitu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebecca Victoria (@royalstylediary)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Janelle (@royalreplikate)

Súvisiace články

Najčítanejšie