Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Extravagantná Katka z Bez servítky: TOTO odkázala hejterom, ktorí ju urážajú
Zdielať na

Extravagantná Katka z Bez servítky: TOTO odkázala hejterom, ktorí ju urážajú

Zdroj: TV JOJ

Ani súťažiaci tohto týždňovej kulinárskej šou Bez servítky sa nevyhli ostrej kritike. Najviac zo všetkých si to odniesla práve Katka, ktorú diváci vôbec nešetrili. Neprajníkom odkázala tieto slová…

Katka mnohých zaujala už na prvý pohľad tým, ako vyzerá. Má totiž výrazné črty tváre, ktoré pútajú pozornosť. Práve pre výzor si tento týždeň na svoju adresu vypočula rôzne hanlivé označenia. Módna stylistika si však z nich ťažkú hlavu, aspoň naoko, nerobí. 

Katka v minulosti zahviezdila aj v šou Nákupné maniačky...

“Ja si z toho nič nerobím, pretože sú to ľudia, ktorí ma nepoznajú, ktorí nevedia, že som mala ťažkú autonehodu. Ľudia, ktorí nevedia, že rozprávam tromi svetovými jazykmi. Ľudia, ktorí nevedia, že som prešla rakovinou kostí. To sú proste iba zbytoční ľudia, ktorí ma nepoznajú,“ priznala KatkaViacerí ľudia jej napriek tomu nedali pokoj a naďalej jej cez sociálne siete posielali štipľavé odkazy, ktoré by nejedného urazili. Aj preto sa Katka rozhodla, že to tentoraz nenechá iba tak a zareaguje. Čo im odkázala? “Prosím vás ľudia, neberte všetko tak strašne vážne. Je to televízna šou, takže všetko musíte brať s veľkou rezervou. Samozrejme  si stojím za všetkým, čo som povedala…som svojská a tí, ktorí ma nepoznajú, nemôžu ma hodnotiť, pretože nevedia, aký mám zmysel pre humor a ako veci myslím…Predpokladám, že ma opäť čakajú neskutočne hnusné komentáre na facebooku, takže sa na ne strašne teším, ale radšej ich nebudem čítať,” odkázala s úsmevom na perách Katka. Ako sa vám páčilo menu, ktoré navarila? 

Súvisiace články

Najčítanejšie