Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pamela Anderson ohúrila na premiére: V červených šatách vyzerala lepšie ako v Pobrežnej hliadke
Zdielať na

Pamela Anderson ohúrila na premiére: V červených šatách vyzerala lepšie ako v Pobrežnej hliadke

Zdroj: Profimedia

Jeden z najočakávanejších dokumentov, ktorý mapuje pestrý život sexi herečky, môžete vidieť už aj vy. Pamela na slávnostnej premiére všetkým prítomným vyrazila dych, pozrite sa, ako sa nahodila!

Nestarnúca Pamela Anderson (55) sa v Los Angeles zúčastnila na slávnostnej premiére dokumentu o jej živote s názvom - Pamela, A Love Story, ktorý si diváci môžu už teraz pozrieť na streamovacej sieti Netflix.

Bývalá seriálová záchranárka doslova žiarila v šatách inšpirovaných práve jej najslávnejšou úlohou v seriáli Baywatch, informuje harpersbazaar.com.

Sýtočervené dlhé šaty sa vrchnou časťou veľmi podobali červeným plavkám, ktoré jej priniesli obrovskú slávu a úspech a pochádzajú od návrhára Naeema Khana. Pamela si k nim obula červené sandálky a celkový look doladila ešte výraznými náušnicami a vypnutými vlasmi. Výrazne šaty zvýraznili jej súmernú postavu a štíhly driek a pri pohľade na ňu, si všetci fanúšikovia povedali iba jedno. Sexi Pamela je späť! 

Profimedia

V dokumente o Pamele Anderson sa dozviete množstvo zaujímavostí z jej súkromia, nechýbajú tam škandály či pikantné situácie z jej milostného života. Nuda pri tejto sexi blondíne rozhodne nehrozí!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ET Canada (@etcanada)

Súvisiace články

Najčítanejšie