Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Známa Češka prekvapila v mega odvážnych šatách: V 50-tke si trúfla na výstrih až po pupok!
Zdielať na

Známa Češka prekvapila v mega odvážnych šatách: V 50-tke si trúfla na výstrih až po pupok!

Zdroj: Instagram/vendulapizingerova

Blondínka sa priznala, že takto odhalené šaty na sebe doteraz nemala, no predviedla ich dokonalo. Pozrite sa na model, pri ktorom sa jej do očí nepozeral snáď nikto...

Vendula Pizingerová (50) sa na plese na pražskom Žofíne poriadne odviazala a predviedla zaujímavý čierny model šiat s poriadne hlbokým výstrihom ozdobený čiernym kohútím perím, informuje český Blesk. Ako sa vám páčia jej plesové šaty?

Vendula má s mladším partnerom malého synčeka, ktorého porodila tesne pred 50-tkou... ​

Vyzývavé večerné šaty pochádzajú od návrhárky Martiny Loudové Pipkové a Vendula v nich bola naozaj neprehliadnuteľná. Do očí sa prezidentke nadačného fondu Kvapka nádeje dokázal pozerať naozaj málokto. 

"V čase vtáčej chrípky je trošku riziko vziať si na ples šaty s kohútim perím," okomentovala vtipne fotografiu na Instagrame Vendula. „Veľmi sme si to ale užili. Navyše výťažok z plesu 92 tisíc českých korún je krásnym darčekom pre Kvapku nádeje,“ dodala Vendula, ktorej doma s obliekaním pomáhal o 15 rokov mladší manžel Jozef a vraj sa pri tom poriadne zapotil. Výsledok však rozhodne stál za to, čo poviete? 

Páčia sa vám jej šaty alebo sú odvážne až príliš?

Súvisiace články

Najčítanejšie