Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Veľkolepý koncert Dary Rolins: Bombastické kostýmy do šou vyberal tento šikovný Slovák
Zdielať na

Veľkolepý koncert Dary Rolins: Bombastické kostýmy do šou vyberal tento šikovný Slovák

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

V Prahe sa cez víkend konal najväčší koncert Dary Rolins, ktorý si pre svojich fanúšikov pripravila práve ku svojim 50. narodeninám. Okrem skladieb to bola však aj veľkolepá módna šou, pod ktorú sa podpísal práve slovenský stylista!

Svoje 50. narodeniny oslávila Dara naozaj veľkolepo, a to vypredanou pražskou arénou, kde si jej hity vychutnali nielen fanúšikovia, ale aj jej najbližší priatelia. Počas šou sa na pódiu vystriedalo hneď niekoľko speváčok, nechýbal expartner Rytmus a odzneli všetky jej hity. Okrem hudby však Dara zažiarila aj vďaka originálnym kostýmom. Ich výber a celkový styling mal na starosti vychytený slovenský stylista Andrej Kusalík. 

​"Keď ma Dara oslovila na spoluprácu, bol som šťastný a cítil som sa byť poctený. Bolo to asi aj uznanie, že si svoju prácu robím naozaj dobre. Tým, že sa s Darou poznáme, bol som rád, že som mohol byť súčasťou tejto jej veľkej životnej udalosti. Celý tento projekt bol pre mňa jedna veľká výzva. Bola to veľká česť, zodpovednosť a určte aj splnený sen, preto som chcel podať čo najlepší výkon a chcel som sa prekonať," priznal Andrej. Na prípravu celkového stylingu nemal veľa času. Dara sa s ním prvýkrát stretla v polovici decembra, takže to bolo celkom rýchle... 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Podľa čoho vyberal jednotlivé kostýmy? "Tým, že je to česko-slovenská megahviezda, prišlo mi vhodné, aby mala na sebe všetko od lokálnych návrhárov. Dara si obliekla kostýmy od Borisa Hanečku, Pavla Dendisa a Fera Mikloška. Všetko sa šilo špeciálne na tento event. Jedine fialový kabát od Fera mala už na sebe v roku 2008 na OTO-vi." Prestávky medzi jednotlivými pesničkami boli extrémne krátke, preto Kusalík kostýmy vrstvil, aby sa všetko stihlo. Našťastie všetko dobre dopadlo a počas prezliekania sa nestalo nič nepredvídateľné. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie