Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Plus size milovníčka módy chcela byť sexi, nevyšlo TO! Naozaj chcela ísť takto medzi ľudí?
Zdielať na

Plus size milovníčka módy chcela byť sexi, nevyšlo TO! Naozaj chcela ísť takto medzi ľudí?

Zdroj: TikTok/realslashedbyicess_

Je pravda, že všetky ženy nemôžu mať postavy ako modelky, no za to, že majú pár kíl navyše, môžu byť rovnako trendy a šik, súhlasíte? V tomto prípade to však s vkusom a štýlom nemalo nič spoločné...

Plus size fashionistka, ktorá vystupuje na sociálnych sieťach ako „BIG ICE - realslashedbyicess_,“ má obrovské množstvo fanúšikov, ktorí obdivujú jej odvahu a sebavedomie obliekať sa odvážne a šik, hoci má poriadnu nadváhu, píše The Sun. Tentokrát však za svoje outfity veľa pozitívnych ohlasov nedostala, pozrite sa, prečo!

​Odvážne alebo vulgárne?

Táto milovníčka módy nosí veľkosť XXL, no ani náhodou ju to neodrádza od toho, aby nosila mini či poriadne napasované a vyzývavé kúsky, s ktorými sa na sociálnych sieťach pravidelne predvádza. 

BIG ICE najnovšie zabodovala videom, v ktorom predvádza outfit, ktorý si chcela obliecť na večer do klubu. Tentokrát však schytala viac kritiky ako obdivu, keďže jej oblečenie bolo podľa mnohých úplne nevhodné na jej postavu. 

Krikľavo zelené minišaty boli také krátke, že zbytočne upútavali pozornosť na jej objemné stehná, no fanúšikovia ju upozorňovali, aby myslela aj na to, že si v nich trebárs sadne na barovú stoličku alebo bude vystupovať z auta... 

„Toto určite nie, pôsobíš zbytočne vulgárne,“ napísala jej jedna z mnohých a ďalší s ňou súhlasili. Čo by ste jej na takýto outfit poradili vy?

@realslashedbyicess_ GAHHHDAMNNNNN ❤️‍?❤️‍? Dress : @fashionnovacurve ♬ I’m Baby - Ambré

Súvisiace články

Najčítanejšie