Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Wau, absolútna dokonalosť! Jennifer Lopez bola hviezdou premiéry, z jej šiat nespustíte oči!
Zdielať na

Wau, absolútna dokonalosť! Jennifer Lopez bola hviezdou premiéry, z jej šiat nespustíte oči!

Zdroj: Profimedia

Nestarnúca latino kráska opäť raz dokázala, že vek je len číslo a v poriadne odvážnej sexi róbe zatienila všetky ostatné prítomné dámy. Naozaj nádherná, čo poviete?

Odkedy sa JLo vydala za svoju staronovú lásku, doslova kvitne a s pribúdajúcim vekom je stále krajšia a príťažlivejšia, čo potvrdila aj na slávnostnej premiére svojho najnovšieho filmu, píše magazín People.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez (53) nechýbala na premiére filmu Shotgun Wedding, ktorá sa konala v Los Angeles. Hlavná hrdinka romantickej komédie prišla na akciu v nádherných šatách s flitrami, v ktorých vyzerala ako rozprávková princezná. 

Profimedia

Jej dlhá priehľadná róba od Valentina so zaujímavými detailmi okamžite upútala pozornosť všetkých prítomných a Jennifer v nej vyzerala naozaj okúzľujúco. Ako vždy dokonalý účes, mejkap a vhodne zvolené doplnky boli už len čerešničkou na torte.

Ako sa tieto šaty a celkový look Jennifer Lopez páči vám? Mali by ste na takúto róbu odvahu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mariola JLoDoll (@mariolajlover)

Pozrite si prvý trailer na Shotgun Wedding, ktorý vás presvedčí, že nejde iba o klasickú romantickú komédiu, ale bude mať aj poriadnu dávku akcie. Po boku Jennifer Lopez si zahral Josh Duhamel.

Súvisiace články

Najčítanejšie