Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slovenky vychválili Lakatošovej outfit, no schytala aj kritiku: V jej veku sa TO vraj nehodí!
Zdielať na

Slovenky vychválili Lakatošovej outfit, no schytala aj kritiku: V jej veku sa TO vraj nehodí!

Zdroj: Instagram/silvia_lakatosova

Misskou bola pred tridsiatimi rokmi, no s jej štíhlou pevnou postavou a pestovanou tvárou, by pokojne mohla súťažiť aj dnes. Čo poviete na jej odvážny outfit, ktorý zaujal na prvý pohľad snáď každého?

Pri pohľade na riaditeľku súťaže krásy Silviu Lakatošovú je až ťažké uveriť, že má už 47 rokov. Vďaka tomu, že sa o seba dôkladne stará a udržiava si top postavu, môže si dovoliť aj poriadne odvážne outfity, čo poviete? Ten najnovší je toho dôkazom, aj keď nie všetkým sa výber jej sexi topu pozdával.

Nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!

Aj keď je jasné, že aj ona si už nechala na sebe čo to vylepšiť, stále je to krásna a príťažlivá žena. Silvia Lakatošová sa na Instagrame pochválila fotografiami z Ameriky, keďže v New Orleans sa konalo svetové finále Miss Universe a podľa jej slov si celé podujatie poriadne užila. 

“Nádherná show, skvelá produkcia, celý svet sa bavil. Ďakujem, že môžem byť súčasťou plnenia snov a robiť tento svet krajším, aspoň na chvíľu,” napísala Silvia na Instagram a pridala niekoľko fotografií.  

Fanúšičky jej outfit okamžite zaujal a špeciálne vychválili jej zaujímavý a poriadne sexi top. Našli sa však aj takí, ktorým sa jej oblečenie nepozdávalo.  

“Otras... nevkusné, vidno bradavky. Staršia osoba by už mala mať nejakú eleganciu a nie toto…” napísala jedna žena pod fotografiu.  

Čo na Silviin celkový outfit hovoríte vy? Zaujal vás, alebo by ste na ňom niečo zmenili?

Súvisiace články

Najčítanejšie