Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Renáta Názlerová poradila moletkám, aké šaty si obliecť na ples: Takto si hanbu neurobíte
Zdielať na

Renáta Názlerová poradila moletkám, aké šaty si obliecť na ples: Takto si hanbu neurobíte

Zdroj: facebook/renata.nazlerova.officialna.stranka

Na svoju postavu je pyšná a rozhodne ju nemieni skrývať pred svetom iba preto, lebo nemá miery modelky. Populárna tvár televízie JOJ Renáta Názlerová ukázala, ako môže byť aj žena s pár kilami navyše v spoločenských šatách očarujúca!

Plesová sezóna sa po pandémii aj na Slovensku pomaličky rozbieha. Ak patríte k ženám, ktoré spoločenskými šatami potrebujú zakryť nejaké to kilečko, možno vás pri výbere inšpiruje práve Renáta...

​"Tri roky po sebe som mala tú česť byť medzi hosťami Plesu v opere, byť súčasťou najprestížnejšej spoločenskej udalosti. Tu sú tri róby, tri veľké spoločenské toalety, ktoré som mala oblečené. Myslím si, celkom neskromne, že som nám moletkám neurobila hanbu. Samozrejme, tento typ udalosti má veľmi prísne predpísaný dress kód, a ten sa musí dodržať," priznala bývalá moderátorka a ukázala, aké šaty si počas ostatných rokov na seba obliekla. 

Navyše plesová sezóna má pre ňu ešte jeden špeciálny význam... "Rada na tie akcie spomínam. Hlavne z dvoch dôvodov: za prvé, môj manžel, vždy keď už som bola ustrojená, s neskrývaným obdivom skonštatoval, že sa do mňa znovu zaľúbil, a ten druhý dôvod bola moja mami. Vždy čakala, nikdy nešla spať skôr, než som prišla z plesu domov. Aj ona ma chcela vidieť, a vždy ma pochválila, aká som krásna. Naposledy v januári 2020. Žiaľ, o mesiac na to zomrela. Ale, som rada, že ma ešte stihla aj v tom roku vidieť a prežiť to so mnou," dodala Názlerová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie