Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Darček, ktorý dostala Kate od Williama, si ženy zamilovali: TENTO doplnok ihneď vykúpili
Zdielať na

Darček, ktorý dostala Kate od Williama, si ženy zamilovali: TENTO doplnok ihneď vykúpili

Zdroj: Profimedia

V kráľovskej rodine majú všetci roky nepísané pravidlo, že na Vianoce si nedávajú žiadne luxusné dary. Dodržal to aj princ William a svoju manželku obdaroval krásnou bižutériou, ktorú si môžu dovoliť aj bežné ženy.

Vianoce sú pre celú britskú kráľovskú rodinu veľmi dôležité. Okrem tradičných zvyklostí však majú aj svoje vlastné pravidlá a tradície a týka sa to aj vianočných darčekov.

V britskej kráľovskej rodine platí počas Vianoc roky nepísané pravidlo, a to „lacné a veselé.“ Čo to znamená? Nikto z rodiny nekupuje žiadne drahé dary, ale navzájom si dávajú buď lacné, alebo vtipné a často až bizarné darčeky.

Princezná Kate dostala od svojho manžela ako vianočný darček náušnice, ktoré však nie sú žiadnym luxusným šperkom, hoci tak na prvý pohľad pôsobia. Podľa magazínu Cosmopolitan, ide bižutériu francúzskej značky Sezáne, ktorá patrí medzi jej obľúbené. 

Profimedia

Krásny šperk od milovaného muža princezná z Walesu predviedla už počas vianočnej omše v Sandringhame. Kate bola oblečená v olivovo zelenom kabáte od Alexandra McQueena, na hlave mala klobúk od Philipa Treacyho a k tomuto outfitu sa práve spomínané náušnice dokonale hodili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gusanita de Seda (@gusanitadeseda)

Po tom, ako sa Kate v náušniciach ukázala a novinári zistili ich pôvod, ženy ich okamžite vypredali a dokonca je na ďalšie už poradovník. Zaujímavý model náušníc spomínaná značka predáva za 130 dolárov. Čo na ne poviete vy, brali by ste ich tiež?

Súvisiace články

Najčítanejšie