Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Julia Roberts bola nádherná, ale čo to má na sebe? Takéto šaty na červenom koberci ešte nemala!
Zdielať na

Julia Roberts bola nádherná, ale čo to má na sebe? Takéto šaty na červenom koberci ešte nemala!

Zdroj: Profimedia

Patrí medzi stálice filmového plátna a už roky je považovaná za jednu z najkrajších a najúspešnejších herečiek. Julia je ozdobou každej spoločenskej udalosti, no tentokrát zaujala nielen svojím nádherným úsmevom, ale aj nezvyčajnými šatami.

55-ročná Julia Roberts sa zúčastnila 45. ročníka udeľovania cien Kennedy Center Honors vo Washingtone DC. Na červenom koberci bola neprehliadnuteľná a to nielen svojou prirodzenou krásou a charizmou, ale tiež nápaditosťou, píše pagesix.com. Pozrite sa, aké šaty si obliekla!

Keďže jedným z ocenených za výnimočný prínos v kultúre bol aj jej dlhoročný herecký kamarát George Clooney, Julia sa rozhodla podporiť ho tak, že si obliekla róbu posiatu jeho tvárou.  

Šaty s vysokým pásom a dlhou hodvábnou sukňou a vlečkou pochádzajú z dielne Moschino a boli ušité presne podľa predstáv krásnej herečky. Fotografie Georga Clooneyho, ktoré šaty zdobia, dokumentujú jeho kariéru úplne od začiatku až po súčasnosť. Niektoré z nich sú dokonca v zlatých rámoch. 

Profimedia

Tieto výnimočné šaty Julia doplnila čiernym skráteným sakom a okrem jednoduchých kruhových náušníc už naozaj nebolo treba viac doplnkov. Ako vždy, tým najkrajším doplnkom bol práve Juliin povestný úsmev. 

Julia Roberts a George Clooney sa stretli vo filme Dannyho parťáci v roku 2000 a približne odvtedy trvá ich priateľstvo. Na filmovom plátne sa stretli niekoľkokrát, naposledy spoločne zahviezdili v romantickej komédii Vstupenka do raja. 

Táto dvojica je dokonalým príkladom toho, že priateľstvo medzi mužom a ženou môže fungovať. Obaja totiž tvrdia, že medzi nimi nebolo nikdy viac než priateľská pusa. „Julia bola vždy vo vzťahu, alebo som bol zadaný ja. A navyše sme sa veľmi rýchlo stali priateľmi,“ povedal Clooney na premiére filmu Vstupenka do raja. 

Čo poviete na Juliine nezvyčajné šaty vy? Myslíte si, že si vybrala dobre?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JastrzabPost.pl ? (@jastrzabpost.pl)

Súvisiace články

Najčítanejšie