Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princezná Kate bola hviezdou v šatách z požičovne: Na takúto farbu si doteraz netrúfla!
Zdielať na

Princezná Kate bola hviezdou v šatách z požičovne: Na takúto farbu si doteraz netrúfla!

Zdroj: Profimedia

Princ William a jeho manželka Kate sú na zahraničnej ceste v USA, jedná sa o ich prvú zahraničnú cestu od úmrtia kráľovnej Alžbety II. Princezná potvrdila svoj skvelý módny vkus a vyzerala naozaj očarujúco.

Princ William (40) a princezná z Walesu Catherine (40) sa v Bostone zúčastnili galavečera, na ktorom princ William udeľoval cenu Earthshot Prize, ktorá je určená ľuďom, ktorí bojujú s dôsledkami závažných klimatických zmien. Hlavnou témou ich cesty je ekológia a udržateľný rozvoj, na čo Kate prihliadala aj pri výbere šiat, informuje vogue.com.

Kate bola v elegantných hráškovo zelených šatách neprehliadnuteľná a úplne skvelo ich doplnila hodnotným smaragdovým náhrdelníkom po princeznej Diane. 

Ľudia ocenili jej rozhodnutie, že namiesto toho, aby si na túto príležitosť kúpila nové šaty, rozhodla sa propagovať udržateľnejší a cenovo dostupnejší spôsob obliekania. Výrazné zelené šaty Solace London si totiž požičala od britskej módnej spoločnosti Hurr. 

V rámci tejto akcie sa dvojica stretla aj s bývalým futbalistom a ich priateľom Davidom Beckhamom, ktorý bol jedným z hostí, ktorý ocenenia odovzdával. Pred ceremoniálom sa princ William stretol aj s americkým prezidentom Joeom Bidenom.

Čo poviete na šaty Kate vy? Páčia sa vám?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oggi (@oggisettimanale)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lis Lopes ? (@lislopees)

Súvisiace články

Najčítanejšie