Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Outfity tejto bacuľky si ženy zamilovali: Aj s kilami navyše môžete cez sviatky zažiariť!
Zdielať na

Outfity tejto bacuľky si ženy zamilovali: Aj s kilami navyše môžete cez sviatky zažiariť!

Zdroj: TikTok/gh0stblondie

Čaká vás v najbližších dňoch vianočný večierok alebo len chcete vyzerať čo najlepšie počas sviatočných dní? Ukážeme vám, že môžete vyzerať očarujúco a sexi aj keď nemáte postavu modelky!

Sympatická bacuľka, ktorá na TikToku vystupuje ako „gh0stblondie,“ si získala tisíce fanúšikov práve vďaka svojím módnym tipom a radám pre ženy s kyprejšími tvarmi, píše denník The Sun.

Blondínku s postavou krv a mlieko si mnohé ženy obľúbili práve preto, že jej nechýba sebavedomie a ukazuje, že ani s kilami navyše sa nemusíte niektorým módnym kúskom vyhýbať. 

V najnovšom videu predviedla sama na sebe niekoľko outfitov, ktoré sú vhodné na vianočný večierok či party, alebo všeobecne na sviatočné dni strávené v kruhu svojich najbližších. 

TikTok/gh0stblondie

Bacuľka si bez problémov obliekla kúsky, ktorým sa mnohé oblejšie ženy vyhýbajú a dokázala, že to naozaj nie je dôvod. Fanúšikom sa náramne páčilo, že si trúfla napríklad na korzetový top s mašľou a flitrovou minisukňou, trblietavé zavinovacie šaty či midi šaty na jedno rameno. 

Mnohé ženy jej v komentároch poďakovali a priznali sa, že až vďaka nej sa konečne odvážili obliecť si aj výraznejšie kúsky. Čo poviete na outfity tejto bacuľky vy? Mali by ste na takéto oblečenie odvahu?

@gh0stblondie Let me know if we want a part 2 ????? #christmasoutfitideas #outfitinspo #plussize #trending #viral #plussizeuk #fashion ♬ Underneath the Tree - Kelly Clarkson
@gh0stblondie Replying to @The Spice Family ♡ as requested ✨????☁️ Which look is your fave?! ✨?? #gh0stblondieootd #outfitinspo #christmasoutfit #plussize #plussizeuk #outfitoftheday #trending #viral ♬ Underneath the Tree - Kelly Clarkson

Súvisiace články

Najčítanejšie