Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nechala sa zlákať na online kúpu oblečenia známej značky: Katastrofa, čo jej prišlo!
Zdielať na

Nechala sa zlákať na online kúpu oblečenia známej značky: Katastrofa, čo jej prišlo!

Zdroj: TikTok/heybrittinirae

Nákupy cez internet sú síce pohodlné a veľmi lákavé, no často nedopadnú podľa našich predstáv. Niečo o tom vie aj táto mladá žena, ktorú po otvorení balíčka čakalo veľké sklamanie.

Toto je ďalší z nevydarených internetových nákupov oblečenia, ktorý vás presvedčí, že online módne kúsky často vyzerajú na obrázkoch úplne inak, ako v skutočnosti, píše Daily Star.

Brittini Rae sa posťažovala na objednávku z online obchodu s rýchlou módou SHEIN. Zaujal ju zelený komplet, ktorý na modelke vyzeral zaujímavo a krásne sedel, no keď si ho obliekla ona, vyzeral úplne inak a úplne jej zdeformoval postavu. 

TikTok/heybrittinirae

​Mladá žena vi videu najskôr ukázala, ako komplet vyzeral na obrázku a následne ho ukázala na sebe. „Vyzerám ako žaba, ktorú práve prešlo auto,“ zavtipkovala, hoci do smiechu jej veľmi nebolo. Nuž, podozrivá bola už cena, keďže tento komplet stál iba 14 libier. Kupovať lacno a z neoverených obchodov sa jednoducho neoplatí, súhlasíte? Aké skúsenosti máte s online nákupmi oblečenia vy? 

@heybrittinirae And that’s on buying something that has zero reviews #shein #sheinhaul #fail #greenscreen ♬ Titanic flute fail - Luke Turner

Súvisiace články

Najčítanejšie