Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOP šaty pre plnoštíhle ženy: Názlerovej outfit u Sloveniek na plnej čiare zabodoval
Zdielať na

TOP šaty pre plnoštíhle ženy: Názlerovej outfit u Sloveniek na plnej čiare zabodoval

Zdroj: facebook/renata.nazlerova.officialna.stranka

Populárna Renáta Názlerová dodáva svojím sebavedomím a vystupovaním mnohým ženám odvahu. Dokonca je aj pre Slovenky módnou inšpiráciou, pretože nosí to, čo sa jej páči a svoje plnoštíhle krivky rozhodne neskrýva pod neforemnými outfitmi.

Tvár televízie JOJ ženy milujú nielen pre jej charizmu, ale aj pre to, lebo je úprimná a častokrát sa verejne venuje témam, ktoré sú pre mnohých tabu. 

​Renáta je pyšná na svoje telo presne také, aké je. A práve svojím prístupom a myslením inšpiruje iné ženy. Rovnako je to aj s tým, čo nosí. Pre kilá navyše sa odmieta obliekať do nejakých neforemných outfitov, ktoré by ju zahaľovali. "Neuveríte, ale ako som v mladosti nedala dopustiť na nohavice, a v nich som sa dokonca aj vydávala, tak teraz nedám dopustiť na šaty. Asi bude niečo pravdy na tom, že sa vekom meníme. Platí to aj o farbách. Kedysi som sa bila za čiernu ako najlepšiu farbu oblečenia, a dodnes si myslím, že má svoje čaro. Ale v minulosti som inú ako čiernu a bielu v šatníku nemala. Teraz tam mám všetky farby a skutočne môžem potvrdiť, že farbou oblečenia v daný deň môžeme ovplyvniť aj naše celkové psychické nastavenie. Okrem šiat mám teraz v obľube kombináciu nohavice a dlhá tunika, alebo šaty a nohavice," priznala nám v minulosti. Renáta pred pár dňami spôsobila hotový ošiaľ práve šatami, ktoré mala na sebe. Ženy jej ich úplne vychválili. "Je to jednoduchý košeľový typ, s výbornou dĺžkou, ktorá predlžuje postavu. Majú bohatý vzor, v ktorom dominuje výrazná zlatá farba. Celkovo majú šaty nádych Orientu a to ja môžem," opísala ich Názlerová. Ako sa páčia vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie