Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pokúsila sa predať nenosené oblečenie cez internet, zažila šok! Toto sa môže stať aj vám!
Zdielať na

Pokúsila sa predať nenosené oblečenie cez internet, zažila šok! Toto sa môže stať aj vám!

Zdroj: TikTok/djaprilia

Mladá mamička sa podelila s negatívnou skúsenosťou, aby varovala aj iné ženy. Ani vo sne jej nenapadlo, že by z nevinného inzerátu mohla vzniknúť takáto nepríjemná situácia.

24-ročná mamička April, ktorá na TikToku vystupuje ako “DjAprilia,” chcela prostredníctvom známej služby Marketplace predať svoju dvojdielnu súpravu oranžovej farby, ktorá bola úplne nová. Že sa jej inzerát tak nechutne zvrhne, ju poriadne zaskočilo, píše Daily Star.

Módna návrhárka Michaela Ľuptáková predstavila svoju novú kolekciu, ktorou sa jej opäť podarilo zaujať!

Aby sympatická mamička zvýšila šance na predaj súpravy cez internetový bazár, súpravu si obliekla a odfotila sa v nej, aby bolo lepšie vidieť, akého je strihu. Namiesto záujemkýň sa jej však začali ozývať najmä muži a začali jej písať nechutné komentáre a návrhy. Niektorí narážali na jej veľké prsia, iní priamo napísali, či je v cene setu zahrnutá aj ona. 

April sa nepríjemné mužské poznámky dotkli o to viac, že na zábere je jasne vidieť, že je tehotná a ani to ich neodradilo, aby jej písali nechutné návrhy. 

Po zverejnení tejto kauzy sa mnohé iné ženy priznali, že majú podobnú skúsenosť a predaj oblečenia vyzerá niekedy skôr ako zoznamka. Máte aj vy skúsenosť s predajom oblečenia cez internet? Ako to dopadlo vo vašom prípade?

@djaprilia

These men are just too much ?? I am literally pregnant here hahahaha

♬ Unholy - Sam Smith & Kim Petras

Súvisiace články

Najčítanejšie