Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ženy vychválili jej TOP nápad: Ušetrila stovky eur a staré čižmy premenila na trendy kúsok
Zdielať na

Ženy vychválili jej TOP nápad: Ušetrila stovky eur a staré čižmy premenila na trendy kúsok

Zdroj: unsplash.com/thibault-penin

Mladá žena túžila po topánkach, ktoré sú aktuálnym jesenným hitom, no bolo jej ľúto minúť na ne toľko peňazí, tak to skúsila inak. Z jej kreatívneho nápadu sa stal hit!

Nedávno sme písali o tom, ako sa z čižiem značky Ugg stal opäť hit, akurát vyzerajú trošku inak, ako pred niekoľkými rokmi, keď ich nosili takmer všetky celebrity a módne maniačky, pripomína The Sun.

Mladá žena Nat Edwards, ktorá zverejňuje príspevky ako „natedwards_“ zdieľala na sociálnej sieti návod pre šikovné ruky, v ktorom ukázala, ako si zo starých čižiem tejto značky môžete spraviť tie, ktoré sú momentálne trendy. 

Ugg čižmy si Nat kúpila ešte v roku 2014 a netušila, že si ich ešte niekedy obuje. Vo videu ukázala, ako z nich krok po kroku urobila hit tejto jesene a vôbec to nebolo až také ťažké. Základom bolo skrátiť ich, keďže hitom sú práve nízke čižmičky a následne dôkladne upraviť lem. 

Ľudia boli z výsledku nadšení a mnohí jej poďakovali za perfektnú inšpiráciu. Nat je s čižmami rovnako veľmi spokojná a teší sa, že ušetrila minimálne 150 libier. Super nápad, čo poviete? Vyskúšali by ste to tiež?

@natedwards_ Saved £155 and diy-ed my old ones! Think they turned out pretty good? #diyfashion #uggs #ultraminiugg #fpy #thrift #diy ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Súvisiace články

Najčítanejšie