Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aj vás zaujala trendy bunda zo Zary? Sklamaná zákazníčka upozornila na TENTO nedostatok
Zdielať na

Aj vás zaujala trendy bunda zo Zary? Sklamaná zákazníčka upozornila na TENTO nedostatok

Zdroj: TikTok/bubrrece

Každú sezónu sa medzi milovníčkami módy objaví nejaký must have kúsok, ktorý vyzerá perfektne a všetky ženy ho chcú vo svojom šatníku. Aktuálne je ním táto na pohľad krásna bunda, no zjavne by ste jej kúpu oľutovali.

Fashion Blogerka Edona zdieľala na TikToku nepríjemnú skúsenosť s touto trendy bundou a varuje ostatné zákazníčky, aby si ju nekupovali. O dôvodoch píše denník The Sun.

Na prvý pohľad je to naozaj pekná univerzálna bunda, však?

Vyzerá super, ale... 

Krátka trendy bunda zo Zary s kožušinovými detailami vyzerá naozaj perfektne a svojim nadčasovým dizajnom sa skvelo hodí k rôznym typom oblečenia. Okrem toho, že sa dobre kombinuje, vďaka kožušine vás aj príjemne zahreje a vynosiť by ste ju mohli celú jeseň, keby... 

Edona si vo videu bundičku skombinovala s čiernymi koženými nohavicami a čiernym napasovaným topom a na prvý pohľad to bol outfit za sto bodov. Prekvapenie a obrovské sklamanie však prišlo vtedy, keď si bundičku odhrnula. Čierny top bol celý nachytaný od kožušinového vnútra a módnej maniačke zostali len oči pre plač.

TikTok/bubrrece

„Neurobte túto chybu ako ja a nekupujte si tú bundu!“ odkázala Edona ostatným. Zaplatiť 99 libier za bundu a zničiť si ňou oblečenie naozaj nikoho nepoteší. Ak ste po nej pokukávali aj vy, dajte si pozor na tento nepríjemný nedostatok!

@bubrrece £99 for this ? #zarajacket ♬ CUFF IT - Beyoncé
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dragana Kovačević (@gaga_fashion16)

Súvisiace články

Najčítanejšie