Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi čižmy na vysokom podpätku TO nevydržali: Puknete od smiechu, ako prišla domov
Zdielať na

Sexi čižmy na vysokom podpätku TO nevydržali: Puknete od smiechu, ako prišla domov

Zdroj: TikTok/haanahfoleeyxx

Toto je ďalší z príbehov, ktorý dokazuje, že kupovať oblečenie a módne doplnky za podozrivo nízke ceny sa nevypláca. Pobaví vás, ako dopadla táto žena, ktorá chcela trendy topánkami zažiariť na večierku!

Fashionistka Hannah Foley sa rozhodla investovať do páru ružových čižiem na podpätku, ktoré zvolila ako kľúčový kúsok jej outfitu do nočného klubu, informuje The Sun. Tým, ako dopadla, teraz baví celý internet.

Hannah prezradila, že podľahla ponuke reťazca s rýchlou módou značky Shein a objednala si sexi čižmy na večierok, ktoré sa jej perfektne hodili k čiernym mini šatám, ktoré si obliekla. Mladá žena však zostala v šoku, keďže hrubé a na pohľad pevné podpätky nevydržali ani prvú párty.  

Mladá žena sa priznala, že v klube vypila pár drinkov a o to ťažšie bolo, keď sa jej postupne oba podpätky úplne zlomili a zvyšok večera chodila iba na podrážke ako škriatok. 

Video zničených čižiem sa stalo okamžite virálne a ľudia sa na ňom náramne bavili. Čižmy bez podpätkov vyzerali veľmi komicky, keďže predná časť topánok sa vyvrátila a vyzerala ešte špicatejšie. 

„Elfské topánky“, napísala Hannah k videu, ktoré si získalo tisíce smajlíkov a vtipných komentárov, niektorí ju prirovnávali ku škriatkovi, iní zase k Aladinovi. 

Nuž, podozrivo lacné ponuky sa jednoznačne nevyplácajú, ale aspoň nás vždy dobre pobavia! Stalo sa niečo podobné aj vám?

@haanahfoleeyxx

Elf shoes ???

♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA
@haanahfoleeyxx

Ready for work early boredommm lol

♬ Disturbia GTTG remix - RAGEBLAST

Súvisiace články

Najčítanejšie