Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Módna polícia z JOJ párty: TIETO outfity boli podľa stylistky Ziegler TOP a tejto žene to nevyšlo
Zdielať na

Módna polícia z JOJ párty: TIETO outfity boli podľa stylistky Ziegler TOP a tejto žene to nevyšlo

Zdroj: Matúš Barta/TV JOJ

Slovenské krásky na párty televízie JOJ mali neľahkú úlohu. Predviesť sa v outfitoch, ktoré budú žiariť farbami streamovacej platformy JOJ Play. Ktorej z ich to vyšlo na jednotku?

Pred pár dňami sa v Bratislave pri príležitosti spustenia streamovacej služby JOJ Play konala originálna párty, ktorú si nedali ujsť mnohé známe tváre. 

Čo všetko ponúka služba JOJ Play? Pozrite sa!

Tie sa predbiehali v tom, ktorá na sebe predvedie trendy a zároveň originálny outfit. Tie si napokon zobrala na mušku stylistka a módna poradkyňa Andrea Ziegler. Táto kráska u nej zabodovala na plnej čiare!

Andrea Ziegler

archív A.Z.

Jasmina Alagič

​"Klasika na prvý pohľad. Dress code dodržaný. Čo chválim je rozbitie teniskami. Lodičky by tomu dávali už príliš cukríkový "look". Ružový nohavicový kostým sa oplatí mať v šatníku. Farba z neho urobí netradičný kúsok!"

Matúš Barta/TV JOJ

Karolína Chomisteková

"Na párty sa to patrí! Byť ligotavá a neformálna. Ona si lesklosť môže dovoliť. A vôbec jej nie je veľa. Chválim, že top nezvolila ružový. Mimoriadne dávam do pozornosti kombináciu materiálov. Aj to je vysoko trendová záležitosť! Má to šmrnc!"

Matúš Barta - TV JOJ

​Diana Klamová

​"Oceňujem spojenie spoločenského nádychu zamatu so športovou ležérnosťou tenisiek. Niekto by neveril, že to spolu ide. Tento typ okázalosti sa na túto párty sa hodí a navyše je to mega pohodlné! No a postava, ktorá si môže túto extravaganciu dovoliť!"

Profimedia.sk

Lucia Lucid Sládečková

"Na jednej strane vkusné, ale trochu nuda. Škoda, že nedala aspoň výrazné ružové tenisky alebo čiapku. Tá bledoružová je trochu mimo témy!"

Matúš Barta - TV JOJ

​Cynthia Tóthová

"Paráda! Trendové, ladiace nielen s párty ale aj s osobnosťou. Nemám čo dodať. Má to grády, štýl a nápad!"

Matúš Barta - TV JOJ

​Zuzana Vačková

"Príjemné a aromaticky vyvážené. Vhodne farebne namiešaný koktail. Zladené nielen s párty, ale aj s osobnosťou. To je nesmierne dôležité. Tie topánky sú božské!"

Matúš Barta - TV JOJ

Dominika Ducová

"Predviedla, že oversize nie je neforemná záležitosť. Tematicky ladí, ale nielen to. Dômyselne to vyvážila mini dĺžkou, ktorú si môže dovoliť a výraznými lodičkami. Perfektne uviedla pánske prvky v ženskom prevedení do spoločnosti."

Profimedia.sk

​Bibiana Ondrejková

"Tematicky zladená. Strihovo šaty dobre zvolené. Vymenila by som tie tvrdé čierne čižmy za jemnejšiu ženskejšiu alternatívu. Aj keď fotka môže skresľovať, ale lodičky by bola elegantnejšia voľba. "

Profimedia.sk

​Kristína Tormová

"Dala to na dômyselnosť. Čierna je elegantná a vďačná. Ružové lodičky sú predsa dominantným kúskom, tak nech vyniknú. Dress code neurčil, aká veľká plocha má byť ružovej. Rafinované!"

Profimedia.sk

​Ema Fajnor

"Vkusné, ženské s francúzskym nábojom. Nadčasové. Kúsky, ktoré by som vedela mať v šatníku aj ja, ak ich ešte nemám. Nepokazí sa nič touto kombináciou, ale pozor nie je to žiadna nuda! Palec hore."

Matúš Barta - TV JOJ

​Influencerky Andrea Saky a Sandra (vpravo)

"Vsadiť na denim je istota. V kombinácii s ružovou vyzerá vždy dobre. Pierka sa nosia a trochu tejto extravagancie sa na takúto párty priam prosí! Takže páči sa, je to dobré! Tie ružové čižmy sú úchvatné. S tými šachovnicovými ružovo oranžovými podväzkami a voľnými zelenými sako - šatami dokonalé kombo. Zaujalo."

Matúš Barta - TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie