Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zahreje, vyzerá šik a vynosíte ho celú jeseň: Tento módny kúsok si obľúbila aj Kate Middleton
Zdielať na

Zahreje, vyzerá šik a vynosíte ho celú jeseň: Tento módny kúsok si obľúbila aj Kate Middleton

Zdroj: Profimedia

Tento trend je v podstate nesmrteľný a v menších obmenách sa vracia pravidelne na výslnie. Milovníčky módy už určite majú aspoň jeden v šatníku, ako sa páči vám?

Vesta je jedným z nedocenených odevov. Najmä tá prešívaná v nás často evokuje módu hodnú konského sedla, rybárčenia či bežeckého nadšenca v jesennom nečase. Navyše si mnoho dám nevie rady, ako toto oblečenie nosiť. Možno vás o jej prednostiach presvedčí Kate, princezná z Walesu, ktorá si prešívanú vestu mimoriadne obľúbila.

Aj vo vás prešívaná vesta so vzorkou pravidelných menších kosoštvorcov rezonuje ako kus garderóby jazdkyne na koni? Nie ste ďaleko od pravdy. Tento trend si totiž obľúbila už zosnulá kráľovná Alžbeta II., ktorá ho s úctou nosila napríklad na konských shows vo Windsore. 

Hoci je takáto vesta ideálnym oblečením, ktoré môžete nosiť na jeseň, kým neudrú mrazy a sneh, veľa dám si nevie rady s kombináciami, ktoré za pomoci vesty vytvoriť. Inšpiráciou pre vás môže byť aj Kate Middleton, ktorá opäť dokázala, že má veľký cit pre módu.

Jemné prešívanie prepožičia vášmu looku ten správny šmrnc aj eleganciu. Prešívanie je túto jeseň trendy nielen na vestách, ale tiež na bundách a kabátoch. 

Prešívanú vestu si môžete obliecť na pletený sveter či rolák, hodiť sa bude ku skinny nohaviciam či džínsom. Outfit potom doplňte vysokými čižmami či členkovými topánkami s masívnou podrážkou, a pokiaľ prahnete po nevšednom vzhľade, doplňte look plsteným klobúkom. 

Vyzerá naozaj super, čo poviete? Do tohto kúsku sa rozhodne oplatí investovať!

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fashion Inspiration (@modeblogg)

Súvisiace články

Najčítanejšie