Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chcela ohúriť sexi outfitom, všetci si všimli niečo iné: Čo sa stalo Irine Shayk s prsiami?
Zdielať na

Chcela ohúriť sexi outfitom, všetci si všimli niečo iné: Čo sa stalo Irine Shayk s prsiami?

Zdroj: Profimedia

Modelka bola v extravagantnom outfite neprehliadnuteľná, no reakcie naň boli skôr negatívne a podľa mnohých si zbytočne zdeformovala postavu. Čo na to hovoríte vy?

V Paríži to v týchto dňoch žije módou, keďže tam prebieha Fashion Week, ktorý si nenechali ujsť mnohé slávne celebrity, medzi nimi aj krásna modelka a milovníčka módy Irina Shayk (36). Jej outfit rozhodne zaujal, aj keď možno nie tak, ako by si kráska predstavovala.

Irina sa na prehliadku legendárnej módnej návrhárky Vivienne Westwood vybrala v extravagantnom outfite, v ktorom dominoval práve korzet z jej dielne v žiarivej červenej farbe. 

Tento kúsok pôsobil spredu ohromne sexi, pretože jej vyčaroval mega bujný dekolt, žiaľ, zboku to vyzeralo skôr smiešne a nevkusne, keďže prsia boli extrémne stlačené a pôsobili totálne zdeformovane. 

Profimedia

​81-ročná britská návrhárka predstavila svoju kolekciu na jar a leto 2023 a okrem Iriny sa v jej kúskoch predviedla aj modelka Bella Hadid či Stella Maxwell, informuje Daily Mail. Čo poviete, ktorej kráske to v extravagantných modeloch pristalo najviac?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irina shayk (@irinashayk)

Súvisiace články

Najčítanejšie