Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Módne TABU na pracovisku: Na tieto kúsky by ste mali v robote zabudnúť
Zdielať na

Módne TABU na pracovisku: Na tieto kúsky by ste mali v robote zabudnúť

Zdroj: instagram/amyw1, blackstockingsladies, larinabeauty

Ak na pracovisku nemáte striktne stanovaný dress code, podľa ktorého by ste sa mali obliekať, existujú isté módne kúsky, ktoré sa do práce jednoducho nehodia. Ktoré?

Ak sa ráno obliekate do roboty, premýšľate niekedy nad tým, či je konkrétny outfit vhodný na to, aby ste sa v ňom ukázali na pracovisku? Je totiž pár trendy druhov, ktoré sa medzi kolegov nepatrí nosiť...

V akých trendy kúskoch sa celebrity predviedli na tohtoročných udeľovaniach cien Emmy?

​Mini sukňa

Aj keď sú čoraz kratšie sukne aktuálne veľmi trendy, na pracovisko sa nehodia. Sukňa, ktorá vám nesiaha ani do polovice stehna sem rozhodne nepatrí a mali by ste na ňu zabudnúť. Ak rady nosíte kratšie sukne, skombinujte ich s rolákom alebo sakom, aby ste pôsobili elegantne. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amy Worcester (@amyw1)

Vyzývavé pančuchy

Chladnejšie jesenné počasie nás prinútilo vytiahnuť pančuchy. Na výber máte z rôznych módnych kúskov, no do práce by ste rozhodne mali zvoliť tie s nenápadným vzorom. 

Príliš veľa odhalenej pokožky

Hlboké výstrihy, odhalené brucho, vysoké rozparky, ktoré odhaľujú stehná sa do práce jednoducho nehodia. Mohli by zbytočne priťahovať mužskú pozornosť...  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leonie Hanne (@leoniehanne)

Priehľadné kúsky

Rôzne transparentné topy a šaty sú túto zimu veľmi trendy. Ak sa už rozhodnete pre takýto model, oblečte si pod neho radšej tielko, aby vám nebolo vidieť spodnú bielizeň. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Irina Zeiser (@larinabeauty)

Súvisiace články

Najčítanejšie