Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z tehotenskej bielizne Kim Kardashian zostala sklamaná: Na koho TOTO ušili?
Zdielať na

Z tehotenskej bielizne Kim Kardashian zostala sklamaná: Na koho TOTO ušili?

Zdroj: TikTok/Stephanie Lala

Mnohé budúce maminy sa nechali zlákať produktmi slávnej Kardashianky, no zjavne až o taký zázrak nejde. Táto žena sa ukázala v populárnej bielizni, no namiesto nadšenia ju čakalo jedno veľké sklamanie…

Budúca mamina Stephanie Lala je známou influencerkou, ktorá sa zameriava najmä na beauty tipy a triky. Tentokrát sa podelila o skúsenosť s bielizňou z tehotenského radu SKIMS, za ktorým stojí známa reality star a šikovná podnikateľka Kim Kardasian, píše The Sun. Pozrite sa, ako to dopadlo!

Stephanie si objednala tehotenskú bielizeň Skims Maternity Sculpting Short Mid Thigh, ktorá sa predáva za 34 dolárov. Vo videu sa ukázala najskôr s bruškom. "Som takmer v 36. týždni tehotenstva," povedala fanúšikom a následne ukázala, ako tehotenský kúsok vyzerá. 

"Viem, že jej veci vyzerajú na pohľad vždy veľmi malé, no perfektne sa naťahujú, tak uvidíme, či to naozaj funguje,” povedala vo videu a ukázala bielizeň, ktorá vyzerala ako pre malé dieťa. Keď si krátke legínové nohavice vyskúšala, názor nezmenila. 

TikTok/Stephanie Lala

„Toto je skutočne tá najnepohodlnejšia vec, akú som kedy mala v živote na sebe,“ posťažovala sa na tvarovaciu tehotenskú bielizeň, , v ktorej sa necítila vôbec príjemne a pritom si objeadnala veľkosť, akú aktuálne nosí. 

Kým niektoré ženy jej dali za pravdu a poradili jej, aby produkt ihneď vrátila späť, iné si zase myslia, že potrebuje iba o číslo väčší kúsok. “Mala som ich v tehotenstve a boli absolútne úžasné, vyskúšaj si väčšiu veľkosť a uvidíš ten rozdiel!" Poradila jej jedna z mnohých. Aké máte skúsenosti s tehotenskou bielizňou vy? Nosili ste ju alebo ste si vystačili s tou klasickou?

TikTok/Stephanie Lala

@stepheylalabeauty Skims maternity haul. Miss Kim k what is this?? . @skims #skimshaul #skimsreview #skimsmaternity #skimsfail ♬ original sound - Stephanie Lala

Súvisiace články

Najčítanejšie