Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prestaň nosiť outfity, ktoré sa ti nehodia: Prosia ľudia plus size modelku, ktorá má odvahu na šialené kúsky
Zdielať na

Prestaň nosiť outfity, ktoré sa ti nehodia: Prosia ľudia plus size modelku, ktorá má odvahu na šialené kúsky

Zdroj: TikTok

Ak by ste Stellu stretli hocikde na ulici, zrejme by vám pri pohľade na ňu padla sánka. Prečo? Plus size modelka sa totiž chváli svojimi krivkami a rada ich na verejnosti pretŕča v rôznych outfitoch, ktoré by si iná žena s jej postavou zrejme nikdy dobrovoľne neobliekla.

Stela má rozhodne ďaleko od modelky, ktoré si práve vďaka štíhlym krivkám môžu na seba obliecť naozaj hocičo. Plus size modelke je to však úplne jedno. Ona si zaumienila, že aj ženy s krivkami naučí obliekať sa sexi…

Kim Kardashian si na jednu prestížnu akciu obliekla šaty Marilyn Monroe a zničila ich...

​Hoci ju v tomto mnohé podporujú, veľa z nich absolútne nechápe, ako sa práve takto môže ukazovať na verejnosti. Jej outfity sú totiž príliš odvážne a mnohé, ani o polovicu štíhlejšie ženy by si ich nikdy na seba neobliekli. Stelle je to však úplne jedno. Navyše sama má aj vlastný biznis s módou pre plnoštíhle ženy. “Noste presne to, čo sa vám páči. Ak vám niečo padne do oka, neváhajte a kúpte si to. Je úplne jedno, čo si o vás ostatní myslia. Nie je to váš problém,” znie jej motto, o ktorom chce presvedčiť aj ostatné ženy. A to všetko aj napriek tomu, že mnohí jej na sociálne siete vypisujú, že sa oblieka veľmi nevhodne a mala by s tým prestať. Našli sa dokonca aj takí, ktorí ju prosia, aby sa začala inak obliekať. Čo si o jej outfitoch myslíte vy?

@thestellawilliams

my life is a manifestation 8/8

♬ original sound - Leah?
@thestellawilliams

society’s opinion literally doesnt matter

♬ original sound - sped up audios/songs &lt3
@thestellawilliams

what others think of you is not ✨your business✨

♬ ac kangaudios - pj ☆
@thestellawilliams Replying to @free_hugs_mcgee ♬ original sound - DeAndre Brown

Súvisiace články

Najčítanejšie