Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pamela Anderson prekvapila výberom obuvi: Pre mnohých sú tieto topánky škaredé a nevkusné
Zdielať na

Pamela Anderson prekvapila výberom obuvi: Pre mnohých sú tieto topánky škaredé a nevkusné

Zdroj: Profimedia

V bielom ležérnom outfite vyzerala bývalá hviezda Pobrežnej hliadky fantasticky, no ľuďom okamžite padol zrak na jej topánky. Takúto obuv by ste u sexi blondínky asi nečakali!

Crocsy sú považované za najškaredšiu obuv a ľudia ich často nosia iba doma, k vode či do záhrady, pripomína glamour.com. Keď sa objavila táto obuv vo vynovenej verzii s podpätkom, mnohým boli tieto topánky na smiech a ženy sa dušovali, že takúto pohromu si v živote neobujú!

Kontroverzný módny hit je výsledkom spolupráce výrobcu s francúzskym módnym domom Balenciaga a na internete vzbudil nemalú pozornosť. Ktovie, koľko žien si tieto zvláštne topánky v skutočnosti kúpilo, no poriadnym prekvapením bolo, že ich s obľubou nosí napríklad aj Pamela Anderson. 

Profimedia

55-ročnú sexi herečku nafotili paparazzi na nákupoch v Malibu a vyzerala perfektne. Jednoduché biele tričko skombinovala s trojštvrťovými ľanovými nohavicami a namiesto doplnkov mala v rukách prútený košík. Neprehliadnuteľným prvkom na jej outfite však boli práve spomínané Crocsy na podpätku, ktoré ku po divu vôbec nevyzerali zle, čo poviete? 

Ak by ste sa chceli Pamelou inšpirovať aj vy, pripravte sa, že to nebude lacný špás. Model crocsov „Madame“ stojí takmer 500 eur!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa La Roncha (@laronchacr)

Súvisiace články

Najčítanejšie