Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženy sú nadšené z Názlerovej dovolenkových outfitov: Aj s kilami navyše môžete byť sexi!
Zdielať na

Ženy sú nadšené z Názlerovej dovolenkových outfitov: Aj s kilami navyše môžete byť sexi!

Zdroj: Instagram/renata.nazlerova

Obľúbená tvár televízie JOJ sa síce pred časom stiahla zo šoubiznisu, ale fanúšikov nestratila a to aj vďaka sociálnym sieťam, kde sa im pravidelne prihovára. Sympatická Renáta okrem iného inšpiruje mnohé ženy, aby sa nebáli obliekať štýlovo, aj keď majú nejaké to kilečko navyše.

Renáta Názlerová (53) je veľmi aktívna žena a realizuje sa naozaj v mnohých oblastiach. Aj keď ju momentálne naplno zamestnáva funkcia riaditeľky domova sociálnych služieb, stíha sa pravidelne prihovárať aj svojim fanúšikom prostredníctvom svojich videí a Instagramu. Tí obdivujú nielen jej trendy šatník, ale aj trefné názory na rôzne spoločenské témy.

​Renáta už niekoľkokrát priznala, že nadváhu má v podstate väčšinu života a neustále sa stretáva s tým, že ľudia často posudzujú druhých podľa výzoru a kilogramov. 

Ona sa však kritickými komentármi a hejtermi nezaoberá a snaží sa ukazovať, že aj ženy s kyprými tvarmi sa môžu obliekať pekne a štýlovo, najnovšie to predviedla množstvom krásnych šiat a dovolenkových outfitov.  

Čo poviete na štýl Renáty Názlerovej vy? Pozrite si niekoľko ďalších letných outfitov,  v ktorých dokázala, že nadváha nie je dôvod na to, aby žena nemohla byť trendy a šik!

Súvisiace články

Najčítanejšie