Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Z dcéry Davida Hasselhoffa je úspešná plus size modelka: Aj veľké ženy sú v plavkách sexi!
Zdielať na

Z dcéry Davida Hasselhoffa je úspešná plus size modelka: Aj veľké ženy sú v plavkách sexi!

Zdroj: Profimedia

Hoci nosí konfekčnú veľkosť XXL, je v modelingu veľkou hviezdou a inšpiruje mnohé ženy s kilami navyše, aby sa nehanbili obliekať sa pekne a štýlovo. Najnovšie zažiarila na módnej prehliadke, kde predvádzala plavky, pozrite sa, ako jej to seklo!

Hayley Hasselhoff (29) bola hlavnou hviezdou prehliadky plaviek značky Cupshe v Miami. Dcéra Davida Hasselhoffa, ktorý pred nedávnom oslávil okrúhlu 70-.tku sa radí medzi plus size modelky, ktoré sú pyšné na svoje krivky a rozhodne ich neskrývajú.

Módna prehliadka reprezentovala ženy, ktoré nemajú klasické modelkovské miery, aké tradične vídame na prehliadkových mólach. K plus size modelkám sa pripojili aj ďalšie, ktoré mali nejaký hendikep. 

Hayley v poslednom období spôsobila v modelingu rozruch, keď pred časom opäť zapózovala nahá pre magazín Playboy. Modelingu sa venuje od 14 rokov a rodičia ju v tejto kariére vždy naplno podporovali. 

Profimedia

„Každý má inú cestu, ale ja som začala ako modelka s plnými krivkami a stále som modelka s plnými krivkami. Obaja ma veľmi podporujú a veria mi, rovnako, ako ja podporujem ich,“ povedala pre express.co.uk o svojich rodičoch. 

Hayley sa netají tým, že v minulosti kvôli svojmu telu trpela psychickými problémami a práve modeling jej pomohol naučiť milovať svoje telo aj so všetkými nedostatkami.

Dnes je z nej sebavedomá mladá žena, ktorá dokonca založila iniciatívu „Check In With You by Hayley Hasselhoff“ na pomoc ľuďom s psychickými problémami. 

Pozrite sa, ako to Hayley pristane v plavkách a odvážnych modeloch, za nás má palec hore!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Chaiken (@ctfashionmag)

Súvisiace články

Najčítanejšie