Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
J Lo a Ben Affleck sú manželia: Takéto svadobné šaty by ste na promi neveste nečakali
Zdielať na

J Lo a Ben Affleck sú manželia: Takéto svadobné šaty by ste na promi neveste nečakali

Zdroj: SITA

Tipovali ste, že sobáš Jennifer Lopez a Benna Afflecka bude pompézny so stovkami celebritných hostí? Omyl! Dvojica sa zosobášila v kaplnke v Las Vegas.

„Urobili sme to. Láska je nádherná. Láska je láskavá. Ukázalo sa, že láska je aj trpezlivá. 20 rokov trpezlivosti,” napísala samotná J Lo v maili, ktorý adresovala všetkým svojím fanúšikom. Práve v ňom detailne opísala, ako prebiehal samotný obrad, ktorý sa konal cez víkend. 

​"Všetko prebehlo presne tak, ako sme chceli. Minulú noc sme odleteli do Las Vegas, čakali sme v rade na licenciu so štyrmi ostatnými pármi, ktorí chceli to isté - aby nás celý svet uznal za partnerov a symbolom manželstva sme chceli demonštrovať našu lásku..." opísala noc speváčka. 

OnTheJLo.com

OnTheJLo.com

​Dvojica neprekvapila len formou sobáša, ale aj svojimi šatami. Nevesta mala dve róby - prvé už mala oblečené v jednom zo starých filmov a druhý model pochádzal z dielne Zuhair Murad. Affleck si tiež zvolil staré sako zo svojho šatníka a prezliekal na na záchode... "Bola to tá najdokonalejšia svadba, akú sme si mohli predstaviť. O jednej sme už pred mnohými rokmi snívali a jednu sme teraz uskutočnili," dodala Lopez. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

Súvisiace články

Najčítanejšie