Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ich bikiny mali byť hitom tohto leta: Ženy ich však úplne vysmiali!
Zdielať na

Ich bikiny mali byť hitom tohto leta: Ženy ich však úplne vysmiali!

Zdroj: Profimedia.sk

Niektoré módne reťazce si myslia, že ženám dokážu predať naozaj všetko. Z týchto bikín, ktoré mali byť letným hitom, sa však stal úplný prepadák. Prečo?

Módny reťazec Fashion Nova je medzi ženami mimoriadne populárny najmä v zahraničí, keďže ponúka trendy kúsky za málo peňazí. Tentoraz prišiel na trh s naozaj odvážnym kúskom plaviek, od ktorých si veľa sľubovali...

Aj moderátorka Danka Čapkovičová má vtipnú skúsenosť s plavkami...

Na sexi bikinách bol zaujímavý najmä spodný diel. Ten intímne partie zakrýval len veľmi tenkým kúskom látky s ozdobou v tvare motýľa. Zrejme asi každej žene už pri pohľade na tento trendy kúsok bolo jasné, že spodok bikín ženské prirodzenie len ťažko zakryje. Ak by ste sa navyše v plavkách vybrali do morských vĺn, asi by ste ich pri prvom skoku stratili. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FashionNova.com (@fashionnova)

Ženy bikiny na sociálnych sieťach nešetrili kritikou a viaceré ich dokonca aj vysmiali. "Tento kúsok je ako stvorený na rodinnú opekačku pri bazéne!" zavtipkovali niektoré z nich. Iné si zase nedopustili komentáre, že takýto kúsok by pri prvom kroku odhalil "všetko tam dole". Mali by ste naň dosť odvahy?

fashionnova.com

Súvisiace články

Najčítanejšie