Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Obliekla si sexi top, ktorý vraj sedí aj oblým ženám: Poriadne vás pobaví, ako v ňom vyzerá!
Zdielať na

Obliekla si sexi top, ktorý vraj sedí aj oblým ženám: Poriadne vás pobaví, ako v ňom vyzerá!

Zdroj: TikTok/raveholo

Aj vám sa už stalo, že ste si objednali kúsok, o ktorom iní hovorili, že perfektne sadne na každú postavu? Nuž, niekedy to v realite môže dopadnúť aj takto!

Na sociálnych sieťach momentálne koluje toto video, ktoré ľudí dobre pobavilo. Istá Alexis sa v ňom predviedla v sexi tope, z ktorého jej veľké prsia takmer vyskočili von!

Tak takéto netradičné módne kúsky ste ešte určite nevideli!

Sexi top na každú postavu!?

Alexis sa rozhodla objednať si tento top z dôvodu, že ho iné ženy chválili a odporúčali ho aj ženám s plnšími krivkami. Sympatická dievčina má však okrem bacuľatejšej postavy aj nadmerne veľké prsia, čo sa ukázalo ako poriadne veľký problém, píše Daily Star.   

TikTok/raveholo

Do topu sa síce natlačila, ale látka na hrudníku jednoducho nestačila na to, aby jej prsia zakryla a dokonca to vyzeralo, že každú chvíľu jej vyskočia von. 

Nešťastníčke síce nákup nevyšiel, no ľudia sa dobre pobavili, niektorí muži jej dokonca napísali, že nevidia dôvod, prečo by ho nemohla nosiť. Mali ste podobnú skúsenosť s online nákupmi oblečenia aj vy?

@raveholo #stitch with @itsnanacastro don’t mind my hair... it’s been a rough day. But I’m sorry bestie I’m suing you for lying to me like this? #shoppingfail ♬ She Make It Clap - Soulja Boy

Súvisiace články

Najčítanejšie