Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ženy sú nadšené z Názlerovej letných šiat, no pre bacuľky sú vraj nevhodné: Čo si myslíte vy?
Zdielať na

Ženy sú nadšené z Názlerovej letných šiat, no pre bacuľky sú vraj nevhodné: Čo si myslíte vy?

Zdroj: Instagram/renata.nazlerova

Obľúbená tvár televízie JOJ sa síce pred časom stiahla zo šoubiznisu, ale fanúšikov nestratila a to aj vďaka sociálnym sieťam, kde sa im pravidelne prihovára. Sympatická Renáta okrem iného inšpiruje mnohé ženy, aby sa nebáli obliekať štýlovo, aj keď majú nejaké to kilečko navyše.

Renáta Názlerová (53) je veľmi aktívna žena a realizuje sa naozaj v mnohých oblastiach. Aj keď ju momentálne naplno zamestnáva funkcia riaditeľky domova sociálnych služieb, stíha sa pravidelne prihovárať aj svojim fanúšikom prostredníctvom svojich videí a Instagramu. Tí obdivujú nielen jej trendy šatník, ale aj trefné názory na rôzne spoločenské témy.

Krásna aj vo veľkosti XXL

Renáta už niekoľkokrát priznala, že nadváhu má v podstate väčšinu života a neustále sa stretáva s tým, že ľudia často posudzujú druhých podľa výzoru a kilogramov. 

Ona sa sa okrem mnohých iných aktivít snaží realizovať aj vo svete módy a to tak, že sama na sebe predvádza rôzne outfity a ukazuje iným ženám s nadváhou, že sa nemusia skrývať iba pod objemnými čiernymi kúskami.  

Najnovšie zabodovala dlhými letnými šatami s výraznou potlačou a veľkými vzormi. Napriek tomu, že presne tento typ šiat sa pre objemnejšie ženy neodporúča, bývalá moderátorka v ich vyzerala naozaj fantasticky a fanúšičky ju v komentároch zasypali komplimentmi.

“Pomerne dosť žien k predchádzajúcemu "overalovému príspevku" písalo, že veľká žena nemá nosiť veľké vzory. Nech sa páči, tu sú. Posúďte samé, či je výrazný vzor prekážkou. Ako "bonus" ešte aj úplne odhalené ramená. Čo vy na tento model? Áno, či nie?” napísala k fotografii, na ktorej podľa mnohých vyzerá absolútne úžasne.  

Čo poviete na štýl Renáty Názlerovej vy? Pozrite si niekoľko ďalších vydarených outfitov, v ktorých dokázala, že nadváha nie je dôvod na to, aby žena nemohla byť trendy a šik!

Súvisiace články

Najčítanejšie