Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľudia ju prosia, aby si zmenila šatník a odkazujú jej: Na tieto šaty si príliš tučná a nízka!
Zdielať na

Ľudia ju prosia, aby si zmenila šatník a odkazujú jej: Na tieto šaty si príliš tučná a nízka!

Zdroj: TikTok

Mladá žena je pyšná na svoje telo, ktoré na verejnosti rada prezentuje v rôznych obtiahnutých outfitoch. Hoci ju za ne mnohí kritizujú, ona si nenechá hovoriť do toho, čo si má obliecť.

Lacey-Jade je mladá sebavedomá žena, ktorú živí aj jej telo. Privyrába si totiž ako plus size modelka a práve tým, ako sa prezentuje na verejnosti sa snaží dodať sebavedomie aj iným ženám. 

Aké zdravotné riziko predstavuje pre človeka obezita? Povie vám odborníčka...

Austrálčanka sa totiž oblieka aj v bežný deň veľmi sexi a zo všetkého najviac miluje mini šaty a obtiahnuté outfity. Problém jej nerobia ani crop topy, z ktorých trčí práve jej brucho. Väčšina jej šatníka tvoria práve mini šaty, ktoré ešte viac zvýrazňujú jej kypré krivky. A hoci ju mnohí za ne kritizujú a cez sociálne siete jej odkazujú, aby prestala nosiť takéto outfity, lebo sa jej nehodia a jednoducho na ne nemá postavu, ona má pre nich jasný odkaz. “Nedovoľte hejterom, aby vás kritizovali. Noste to, čo sa vám páči a nenechajte nikoho, aby vám do toho hovoril,” priznala sebavedome Lacey-Jade. Čo si o tom myslíte vy?

@laceyjadechristie don't let the haters get you down #biggirlproblems #bodypositivity #fattok #fashiontiktok ♬ Bitch - Ana Infante
@laceyjadechristie Reply to @thestreetsofadelaide @laceyjadechristie #verbose #abbiechatfield #plussizefashion #sizeinclusive ♬ fashion show(256764) - TimTaj

Súvisiace články

Najčítanejšie