Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Táňa Pauhofová sa konečne ukázala s bruškom: WAU, pozrite sa, ako jej to pristane!
Zdielať na

Táňa Pauhofová sa konečne ukázala s bruškom: WAU, pozrite sa, ako jej to pristane!

Zdroj: Profimedia

Patrí medzi naše najkrajšie a najpopulárnejšie herečky, no svoje súkromie si stráži. Najskôr utajila svadbu a kým sa dalo, skrývala aj tehotenské bruško. Teraz ho konečne predviedla v plnej paráde!

Obľúbená herečka Táňa Pauhofová našla nakoniec svoje šťastie po boku hudobníka Jonatána Pastirčáka, ktorý je od nej o desať rokov mladší. Zaľúbená dvojica sa už čoskoro dočká svojho prvého potomka a je vidieť, že sa tejto krásnej udalosti už nevedia dočkať.

Pauhofová je stále veľmi pracovne vyťažená a na spoločenských akciách sa často neukazuje, preto bolo milým prekvapením, že na filmovú premiéru novej slovenskej rozprávky Zakliata jaskyňa prišla aj spolu so svojim manželom. 38-ročná herečka si v tejto rozprávke zahrala jednu z hlavných úloh, predstavuje v nej krutú kráľovnú.

Na premiéru prišla v jednoduchých čiernych šatách na ramienka, v ktorých sa už tehotenské bruško nedalo prehliadnuť a vyzerala naozaj fantasticky!

Profimedia

​Ďalší vydarený tehotenský outfit Táňa predviedla na akcii Summer vibes party Nespresso 2022 na nábreží Dunaja. Útla herečka zvolila dlhé voľné šaty a pri pohľade spredu takmer nevidieť, že je tehotná.

Profimedia

Keď sa však pozriete z iného uhla, je vidieť, že bruško má už poriadne veľké a bábätko sa pravdepodobne už čoskoro vypýta na svet. Budúcim rodičom aj dieťatku držíme palce! 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie