Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cibulková chcela byť za hviezdu večera, no táto Slovenka ju tromfla: Wau, TOTO chcelo poriadnu dávku odvahy!
Zdielať na

Cibulková chcela byť za hviezdu večera, no táto Slovenka ju tromfla: Wau, TOTO chcelo poriadnu dávku odvahy!

Zdroj: Instagram/DC

Dominika Cibulková miluje extravagantné modely, v ktorých je väčšinou stredobodom na nejakej spoločenskej akcii. Tentoraz ju však zatienila bývalá misska, ktorá outfitom strhla na seba pozornosť.

V bratislavskom Slovenskom národnom divadle sa tento týždeň konala veľkolepá akcia, na ktorej sa objavilo množstvo známych tvárí. Išlo o špeciálne baletné predstavenie, v ktorom spojili svoje sily choreografi a slovenskí návrhári a tí účinkujúcim vytvorili špeciálne kostýmy.

​V hľadisku by ste našli množstvo originálne oblečených celebrít, no dve z nich vytŕčali z davu. Už tradične chcela pozornosť na seba strhnúť milovníčka módy Dominika Cibulková. Tá prišla v pompéznej róbe od návrhára Borisa Hanečku, ktorú doladila diamantovými šperkami a dokonalou vizážou. Slávna tenistka však mala v sále poriadnu konkurenciu...

Instagram

Bývalá misska Veronika Vágnerová na sebe vyvetrala outfit od Lukáša Krnáča, ktorý z jej tela viacej odhaľoval ako zakrýval. Takmer nahá kráska svojím dokonalým telom strhla na seba všetku pozornosť a zatienila ostatné dámy... Nie je to prvýkrát, čo sa tieto dve milovníčky módy stretli na rovnakej akcii a konkurovali si originálnymi outfitmi. Obliekli by ste si jeden z modelov?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie