Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Verešová zažiarila na Česko-Slovenskom plese: Čo poviete na jej odvážne šaty?
Zdielať na

Verešová zažiarila na Česko-Slovenskom plese: Čo poviete na jej odvážne šaty?

Zdroj: Profimedia

Známe tváre českého a slovenského šoubiznisu si po dlhej dobe konečne vychutnali obľúbený ples, na ktorý sa najmä dámy vyparádili ako sa patrí. Medzi neprehliadnuteľné krásky rozhodne patrila aj Andrea Verešová. Pozrite sa, ako sa nahodila!

Po dlhej koronavírusovej pauze si celebrity opäť mohli naplno vychutnať Česko-Slovenský ples v Obecnom dome v Prahe. Dámy stavili na krásne róby známych návrhárov, vytiahli luxusné šperky a doplnky, zatiaľ čo páni vytiahli svoje najlepšie smokingy.

​Kým niektoré známe osobnosti stavili na nesmrteľnú klasiku čo sa týka farieb či strihov, mnohé krásky zvolili aj veselšie farby, ktoré sa výborne hodia k aktuálnemu jarnému počasiu.

Medzi najžiarivejšie a najviac sexi dámy rozhodne patrila modelka Andrea Verešová, ktorá sa len pred pár dňami vrátila zo slnečného Dubaja. Ešte v utorok bola hviezdou Bratislavských módnych dní, kde otvárala prehliadku návrhárky Jany Pištejovej a v sobotu si práve jej model obliekla na Česko-Slovenský ples. 

Profimedia

Kanárikovo žltá róba s hlbokým výstrihom nechala vyniknúť jej prednosti ale aj krásne opálenú pokožku. K výrazným šatám zvolila čiernu puzdrovú kabelku a visiace diamantové náušnice a viac naozaj nebolo treba. 

Páči sa vám Andrein celkový look, alebo by ste niečo zmenili?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie