Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Objednala som si vysnívané šaty, keď som si ich obliekla, prišiel šok: Vyzerám v nich ako klobása!
Zdielať na

Objednala som si vysnívané šaty, keď som si ich obliekla, prišiel šok: Vyzerám v nich ako klobása!

Zdroj: Instagram

Ashley je populárna plus size modelka, ktorá si objednáva rôzne kúsky oblečenia, skúša ich na sebe a hodnotí, ako sedia ženám s krivkami. Na tieto hnedé šaty, ktoré jej padli do oka, tak rýchlo nezabudne.

Ashley má poriadne ženské krivky, na ktoré je aj patrične hrdá. Na sociálnych sieťach je medzi ženami veľmi populárna z jediného dôvodu. Skúša na sebe oblečenie rôznych značiek a následne ženám radí, či sa im ich oplatí kúpiť. 

Aké módne poklady ukrýva vo svojom šatníku moderátorka Katka Jesenská?

​Ashley nedávno padli do oka hnedé latexové šaty, ktoré si okamžite objednala. Na modelke v internetovom obchode vyzerali perfektne! Keď jej dorazili domov, už na prvý pohľad sa jej nepozdávali. V niektorých častiach boli totiž široké, v iných sa jej zdali príliš úzke. Ashley sa však svojich vysnívaných šiat nechcela vzdať, preto ich vyskúšala. Dostať sa do nich bolo takmer nemožné a na pomoc jej musela prísť kamarátka. Aj tá ju do nich ledva navliekla. Ashley sa do nich napokon horko-ťažko vtesnala, no z vysnívaných šiat bol nakoniec úplný prepadák. Sympatická bruneta napokon sama zhodnotila, že v nich vyzerá ako klobása... Video celej "akcie" teraz baví ľudí po celom svete. 

@superashley127 Ya can’t win em all when it comes to @amazonfashion ? #amazonfail #leatherdress #fashionfail ♬ original sound - Ashley Lopez

Súvisiace články

Najčítanejšie