Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lela Ceterová radí ženám: V TOMTO bude každá super vyzerať!
Zdielať na

Lela Ceterová radí ženám: V TOMTO bude každá super vyzerať!

Zdroj: Instagram/LC

Veľakrát ju ženy skritizujú práve pre úsporné šaty, ktoré nosí. Tentoraz sa sexi Lela Ceterová rozhodla, že im poradí, v čom by mohli aj ony zažiariť.

Aj po dvoch deťoch sa slovenská playmate Lela Ceterová môže pochváliť dokonalým telom, ktoré vie mnohých mužov poriadne rozpáliť. Samotná blondína sa na sociálnych sieťach rada prezentuje ako dračica v rôznych sexi šatách, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú. Tentoraz ukázala, že vie aj prekvapiť!

Lela totiž minišaty s mega výstrihom odložila do skrine a siahla po kostýme. A nie hocijakom! Jej voľba padla na vzor známy ako kohútia stopa, ktorý je stále veľmi trendy a nositeľku rozhodne ozvláštni. "Nesmrteľný symbol elegancie je vzor zložený zo striedania bielo-čierneho motívu pripomínajúci stopu kohúta. Prvýkrát uzrela kohútia stopa svetlo fashion sveta v 50. rokoch 20. storočia. Za mňa je to nadčasový vzor hodiaci sa všetkým výškam, tvarom, veľkostiam rovnako ako každému veku. Mne sa tento štýl ozaj páči..." priznala. 

A práve takýmto elegantnejším outfitom o mnohých žien zabodovala. Tie jej trendy kostým úprimne pochválili a podradili, aby častejšie nosila práve takéto kúsky... Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie