Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Objednala si elegantné šaty online, no domov jej prišlo hotové módne peklo: Z jej FOTKY puknete od smiechu
Zdielať na

Objednala si elegantné šaty online, no domov jej prišlo hotové módne peklo: Z jej FOTKY puknete od smiechu

Zdroj: TikTok

Ak si niekedy objednávate oblečenie z neovereného internetového obchodu, zrejme sa vám už stalo, že vám domov prišiel kúsok, ktorý vyzeral úplne inak ako na obrázku. Tejto žene sa to tiež prihodilo a svojou fotkou teraz zabáva svet.

Bri padli do oka elegantné biele šaty s nariasenými rukávmi, ktoré si objednala a chcela si ich obliecť na jednu akciu. Nikdy v živote by jej nenapadlo, že by jej domov dorazí niečo úplne iné…

Svetoznáme celebrity si nedajú ujsť príležitosť predviesť svoj módny vkus na rôznych spoločenských akciách. Ktorý outfit bol podľa vás naj?

​Keď však balíček rozbalila, pozrela sa na šaty, nestíhala sa čudovať. Saténového šaty ani zďaleka nevyzerali tak ako na obrázku. Látka bola úplne iná, rukávy boli síce nariasené, ale jeden bol väčší ako druhý a celkovo vyzerali príšerne. Šaty boli hotové módne peklo! Bri si ich napriek tomu obliekla a fotku zverejnila na tiktoku so slovami: “Predali mi obliečku na vankúš.”

@bri_wallen

No because it’s actually so bad ?

♬ original sound - Kneely_Knight

Jej fotka sa okamžite stala virálna a teraz baví ľudí po celom svete. Nakoniec sa na svojom nevydarenom nákupe zabavila aj samotná Bri. Stalo sa vám už niečo podobné?

Súvisiace články

Najčítanejšie