Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fanúšikovia Dary Rolins sa hádajú: V jej veku by už TOTO nemala ukazovať
Zdielať na

Fanúšikovia Dary Rolins sa hádajú: V jej veku by už TOTO nemala ukazovať

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Stačila jedna nevinná fotka Dary Rolins, ktorá jej fanúšikov rozhádala. Tentokrát sa mnohí z nich zhodli, že speváčka by si takéto outfity mala nechať na doma a nie ukazovať sa v nich takto verejne. Majú pravdu?

Dara s dcérou Lolou si užívajú slnečnú Floridu, kde je príjemné teplé počasie. Sama speváčka priznala, že na dovolenkách si na dokonalý styling nepotrpí a hoci si so sebou zoberie aj pekné šaty, väčšinou ich nechá vždy v skrini a oblieka si pohodlné outfity. 

​Mnohé z nich uverejňuje aj na instagrame a na jednom z nich sa jej fanúšikovia poriadne rozhádali. Dara si totiž obliekla zelené kraťasy a tričko, pod ktoré si nedala podprsenku. Nedalo sa prehliadnuť, že jej spod trička vyčnievajú bradavky. Nie je to prvýkrát, čo speváčka “takto” na seba upozornila. Blondína rada provokuje práve tak, že si podprsenku jednoducho neoblečie…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Tentoraz jej to však fanúšikovia nedarovali a odkázali jej, že v jej veku by takto vonku nemala chodiť. “Je stále pekná, ale vek nezastaví a myslím, že keby mala podprsenku, nič by ňou nepokazila, práve naopak,” znel jeden z tých pozitívnejšie komentárov. Speváčka tento rok oslávi okrúhlu päťdesiatku a stále si udržiava top formu, ktorú by jej mohli závidieť aj oveľa mladšie ženy. Myslíte si, že by si vo svojom veku mala obliekať podprsenku?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie