Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako vyzerá TOTO populárne body na normálnej ženskej postave? Z jej recenzie puknete od smiechu
Zdielať na

Ako vyzerá TOTO populárne body na normálnej ženskej postave? Z jej recenzie puknete od smiechu

Zdroj: Shein.co.uk

Dámske body v rôznych variáciách je stále jedným z najobľúbenejších kúskov, ktoré ženy nosia. Aktuálne sú hitom práve tie s extrémne hlbokým vykrojením. Sú však pohodlné aj na nosenie?

Virálnym sa stalo jedno konkrétne body s potlačou, ktoré si kúpilo tisíce žien po celom svete. Zaplatíte zaň 5 eur a podčiarkne nositeľkin štíhly pás. Zaujímavý na tomto kúsku oblečenia je práve strih!

Aké rôzne skvosty ukrýva moderátorka relácie Na chalupe Katka Jesenská? 

​Body je totiž po stranách hlboko vykrojené a v rozkroku zakrýva naozaj len to najnutnejšie. Je pohodlné aj na bežné nosenie? Určite, i keď svoju nositeľku asi trochu obmedzí... Svedčí o tom aj vtipná recenzia, ktorú na módny kúsok napísala jedna mladá žena, ktorý si toto body kúpila. 

​"Nestálo ani 10 dolárov, no potrebovala som vidieť, ako sedí na normálnom ženskom tele a moje bolo v tomto smere naozaj vhodné. Neodporúčala by som sa v ňom rýchlo predkloniť a strkať sa. Farba aj látka sú pekné. Bála by som sa v tom však sadnúť a rozhodne by som v tom neodporúčala prdieť," zverejnila svoju vtipnú recenziu žena a pridala aj fotku!

Takto vyzerá kúsok na modelke

Súvisiace články

Najčítanejšie