Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Keď sa Vanesa objavila so synom pred škôlkou, matky sa do nej pustili: Lynč pre tento outfit!
Zdielať na

Keď sa Vanesa objavila so synom pred škôlkou, matky sa do nej pustili: Lynč pre tento outfit!

Zdroj: Facebook

Ak by Vanesa tušila, čo so svojím outfitom u iných matiek vyvolá, zrejme by sa v to ráno inak obliekla. Pre tento overal na vlastnej koži zažila šikanu.

Nie je tajomstvom, že ženy vedia byť ku sebe veľmi kruté. O tom sa nedávno presvedčila aj Vanesa, ktorá jedno ráno odprevádzala svojho 4-ročného synčeka do škôlky. 

Vanesa sa už na prvý pohľad odlišuje od väčšiny žien. Tým, že pravidelne posilňuje, jej telo je pevné ako skala. Blondína pracuje ako právnička a vďaka svojmu telu aj ako fitnes modelka. A práve vďaka svojmu vzhľadu si na seba môže obliecť naozaj hocičo. Jedno ráno si vybrala obtiahnutý ružový úbor, v ktorom zaviezla svojho syna do škôlky. Netušila, že ju pri tom natočila iná matka a video zverejnila na sociálnych sieťach. Chcela tým poukázať na to, že  chodí do škôlky nevhodne oblečená! 

Mnohí rodičia s názorom autorky videa, že de o naozaj nevhodný outfit do školy, súhlasili. Keď sa o incidente Vanesa dozvedela, na facebooku sa pustila do svojej obhajoby. "Chcem sa poďakovať všetkým tým, ktorí sa ma zastali a podstavili sa za mňa. Video môjho outfitu sa stalo virálne a tá matka ma chcela pred všetkými očierniť. Nevyšlo je to úplne tak, ako plánovala. Som len fit mama, ktorá sa s láskou stará o svojho syna a nikomu nerobím nič zlé," dodala Vanesa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie